سید عبدالله میر ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار پردیسان آنلاین در قم با اشاره به فعالیتهای انجام شده در بلوار پیامبر اعظم (ص) در ایام نیمه شعبان اظهار کرد: با توجه به گستردگی سطح معابر شهری، وجود مسجد مقدس جمکران و بلوار معنوی پیامبر اعظم (ص)، تلاش کردیم مدیریت امور خدمات شهری به صورت متوازن رخ دهد.
وی با اشاره به حضور گسترده شهروندان در بلوار پیامبر اعظم (ص) و مسجد مقدس جمکران افزود: تنوع در مخازن پسماند یکی از اقداماتی بود که در این ایام انجام شد تا از مخازن با حجم کمتر استفاده کرده و استمرار و تناوب تخلیه زبالهها افزایش دهیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با اشاره به نصب ۱۵۰۰ مخزن در بلوار پیامبر اعظم (ص) تصریح کرد: با توجه به حضور مؤثر مجموعههای مردم نهاد و گستردگی موکب ها در حوزههای رفاهی و فرهنگی، سعی شد تا در تجهیز هیئتها در حوزه مخازن پسماند مشارکت داشته باشیم و جای نگرانی در حوزه پسماند وجود ندارد.
میرابراهیمی از استقرار ۲۸۰ ماشین آلات و خودروها برای انتقال پسماند با مشارکت معاونت خدمات شهری و مناطق هشتگانه در بلوار پیامبر اعظم (ص) خبر داد و یادآور شد: تا کنون ۲.۵ تن کیسههای زباله توزیع شده و تا پایان ایام انتقال زبالهها با ماشین آلات انجام میشود.
وی با تاکید بر مشارکت موکبها و ایستگاههای صلواتی در حفظ نظافت بلوار پیامبر اعظم (ص) عنوان کرد: در راستای حفظ نظافت محیط پیرامون موکبها دورههای آموزشی در خصوص توزیع و نصب مخازن، نحوه استقرار مخازن و نحوه جمعآوری برگزار شده است.
گفتنی است در حال حاضر آموزشگران سازمان مدیریت پسماند که وظیفه نظارت بر عهده دارند در بلوار پیامبر اعظم (ص) حضور دارند و به موکبها و ایستگاههای صلواتی که مشکل استقرار مخازن و یا پراکندگی پسماند دارند تذکرات لازم ارائه میشود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم از نصب بنرهایی در بلوار پیامبر اعظم (ص) و حریم مسجد مقدس جمکران با مفاهیم پسماند فرهنگ شهروندی خبر داد و گفت: پایگاه آموزشی در بلوار پیامبر اعظم (ص) ایجاد شده تا شهروندان و مسافرین که در طول مسیر ضمن استراحت در این پایگاه از آموزشهای فرهنگ شهروندی استفاده کنند.
میرابراهیمی با اشاره به دفن زبالهها بیان کرد: با توجه به اینکه در این ایام زبالههای زیادی تولید میشود سعی میشود تمامی پسماندها در خطوط کارخانه پردازش و جداسازی شود.
وی خاطرنشان کرد: همه تلاش مجموعه مدیریت پسماند بر این تا همچون مناسبت دفن پسماند به صفر برسد و پسماندهای خشکی که قابلیت تولید به مواد اولیه را دارند در خطوط پردازش جدا سازی شوند.