در ادامه گزارش این نشریه آمده است: در این دوره قرنطینه، عوامل زیادی برای خشونت وجود دارد که پیش از آن هرگز وجود نداشت. ترس از بیکاری، از دست دادن استقلال یا خراب شدن وضعیت مالی بین خانوادهها بسیار زیاد است. مردم روال عادی زندگی خود را از دست دادهاند، دیگر نمیتوانند آرامش تنهایی خود […]
در ادامه گزارش این نشریه آمده است: در این دوره قرنطینه، عوامل زیادی برای خشونت وجود دارد که پیش از آن هرگز وجود نداشت. ترس از بیکاری، از دست دادن استقلال یا خراب شدن وضعیت مالی بین خانوادهها بسیار زیاد است. مردم روال عادی زندگی خود را از دست دادهاند، دیگر نمیتوانند آرامش تنهایی خود را پیدا کنند، دیگر نمیتوانند برای حفظ آرامش مدتی از یکدیگر دوری کنند.
«جیلیان تت» روزنامهنگار فایننشال تایمز به تازگی گزارش داد که چگونه یک دوست مخفیانه به او زنگ زده، زیرا از سوی شوهرش مورد ضرب و شتم قرار گرفته است. آنها درمورد مسائل مالی اختلاف داشتهاند. وی میگوید: کورونا ما را به دام یک جهنم سوق داده است.
در این شرایط این پرسش مطرح میشود که بچهها چگونه با این وضعیت مقابله میکنند؟
وقتی والدین دوباره مشاجره میکنند، آنها با اضطراب گوش میدهند. در برخورد با کودکان والدین پرخاش میکنند یا حتی آنها را کتک میزنند. در حالت عادی هر سال ۹۵۰ هزار کودک انگلیسی از خشونت خانگی رنج میبرند. اکنون این وضعیت در همه دنیا بدتر از پیش است.
براساس گزارش ویژه دولت انگلیس، در سه هفته گذشته، حداقل ۱۶ زن و کودک در خانه کشته شدهاند. این میزان پیشتر به طور میانگین پنج نفر بود. در مواقع عادی، دفتر امداد و نجات ملی خشونت در خانواده انگلیس، روزانه حدود ۲۷۰ تماس دریافت میکرد، اکنون روزانه ۴۰۰ تماس وجود دارد.
بیشتر این تماسها از طرف زنانی است که توسط همسر خود مورد آزار و اذیت قرار میگیرند و نمیدانند چگونه خود را نجات دهند. از زمان آغاز بحران کورنا، تقاضا در تارنمای این سازمان کمک رسانی ۷۰۰ درصد افزایش یافته است. در حالی که کارمندان، تلفنهای اضطراری را از خانه و به صورت شبانهروزی پاسخ میدهند. اما برخی از سازمانهای امدادی به دلیل شیوع بیماری، ۲۵ درصد از کارمندان خود را در اختیار ندارند. اکنون نیاز بیشتر است و لزوم توجه و حمایت از خانوادهها بیش از گذشته احساس میشود.
تحقیقات انجام شده در انگلیس نشان میدهد بیشتر افرادی که تابع محدودیتها بوده دچار مشکلات روحی شدهاند. براساس دادههای آماری، ۹۳ درصد گروهی که از محدودیتها رنج میبرند در مقابل ۴۹ درصد مخالفان قرنطینه، محدودیتها را رعایت کردهاند.
دولت انگلیس از چهارم فروردین برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، با اعلام وضع اضطراری، مقررات منع رفتوآمد را به اجرا گذاشت.
بر اساس این مقررات، همه مساجد، کنیسهها، کلیساها، سالنهای ورزشی، مدارس و آرایشگاهها تعطیل شدند. دولت همچنین اختیارات ویژهای را به پلیس این کشور واگذار کرده تا با متخلفان مطابق با قوانین ویژهای که در این زمینه تبیین شده، برخورد کند.
پلیس انگلیس از افزایش آمار تخلفات ناشی از شرایط قرنطینه و جرائم مربوط به رفتارهای غیر اجتماعی و خشونتهای خانگی در این مدت خبر داده است.
۲۰۲۳
Saturday, 23 November , 2024