موسسه رازی صنعت پرورش ماهی را نجات داد

 کامبیز بازرگان روز سه شنبه در جلسه ویدئو کنفرانسی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده موسسه رازی در سال گذشته و به ویژه از سرعت عمل و احساس مسوولیت در حوزه تولید اتوواکسن ماهی افزود: پرورش ماهی در کشور به مرحله استیصال رسیده بود که با همت و تلاش موسسه رازی از این مرحله عبور کردیم.

اتوواکسن به واکسن هایی اطلاق می شود که ارگانیزم داخل واکسن از همان بیماری گرفته شده باشد.

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تولید و پژوهش را ۲ بال بزرگ و مهم موسسه رازی برشمرد و خاطرنشان کرد: باید این موضوع را مدنظر قرار دهیم که رازی صرفا یک بنگاه تجاری تولید و فروش واکسن نیست و تلاش کنیم تا درآمد فروش دانش فنی افزایش یابد.

وی ادامه داد: رویکرد صرفا تجاری به موسسه رازی صحیح نیست و باید توجه به منافع استراتژیکی که موسسه برای  کشور دارد در اولویت قرار گیرد.

وی بر لزوم هدفمند کردن پروژه ها و تحقیقات در جهت اهداف موسسه تاکید کرد و گفت: ادامه تحقیقات و تلاش ها در خصوص تولید واکسن آنفلوانزای فوق حاد پرندگان که به نتایج خوبی رسیده باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

دکتر بازرگان تصریح کرد: لازم است میدان برای حضور بخش خصوصی فعال در حوزه تولید واکسن باز شود ضمن اینکه جایگاه حاکمیتی و استراتژیک موسسه رازی در حوزه تولید نیز حفظ شود.

موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از سال ۱۳۰۳ در کرج بر روی تولید واکسن های دامی، طیور و انسانی و همچنین سرم های درمانی فعالیت می کند.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=84605

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: