یاور محمدی روز یکشنبه در دیدار با فرماندار قصرشیرین در محل فرمانداری افزود: قصرشیرین با وجود همه مشکلات و بحران های مختلف ناشی از جنگ تحمیلی و زلزله، هم اکنون روند رو به رشدی به ویژه در رابطه با برنامههای توسعه ای که برای آن در نظر گرفته شده، دارد.
وی اظهار داشت: قصرشیرین در حوزه کشاورزی پتانسیل های بسیار بالایی دارد که یکی از راه های رونق منطقه و ایجاد اشتغال استفاده از این ظرفیت است.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه گفت: تقویت مهارت های نیروهای انسانی یکی از برنامه های این اداره کل در شهرستان است و برنامه ای با سازمان جهادکشاورزی استان طراحی کرده ایم که هم فارغ التحصیلان رشته کشاورزی و هم روستاییان و کشاورزان شهرستان از برنامه های مهارت آموزی بهره مند شوند.
وی گفت: بخش کشاورزی شهرستان و هم نیروی کار قابل توجهی در قصرشیرین فعال هستند که در مجموع بستر مناسبی برای بهره وری در این حوزه را فراهم می کند.
محمدی گفت: یکی دیگر از برنامه های ما مهارت آموزی در کشور عراق و استان های حلبچه و استان دیاله این کشور است که در مجاورت استان کرمانشاه قرار دارند.
وی ادامه داد: به احتمال زیاد قصرشیرین شهرستان پایلوت ما برای اجرای این برنامه با کشور عراق است که این شهرستان می تواند نقش موثری در این رابطه ایجاد کند.
فرماندار قصرشیرین نیز گفت: این شهرستان دارای اقلیم، خاک و آب مناسب برای توسعه بخش کشاورزی است و محصولات باغی این منطقه از جمله مرکبات، خرما و انگور یاقوتی در کشور برند است که می تواند زمینه رونق اقتصادی منطقه و همچنین ارتقای معیشت مرزنشینان را به دنبال داشته باشد.
مرادعلی تاتار افزود: قصرشیرین ۳۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد و محصولات باغی این شهرستان در کشور نمونه است که بخش زیادی از آن نیز قابلیت صادرات دارد.
آموزش های فنی و حرفه ای در استان کرمانشاه در ۲۳۴ آموزشگاه فعال بخش خصوصی و ۲۰ مرکز دولتی ارایه می شود.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار تن جمعیت و ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز خسروی و فعال خسروی و پرویزخان است.