منتخب مجلس: ظرفیت‌های گردشگری ورزقان ارتقا یابد

الله‌وردی دهقانی روز پنجشنبه در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی، ارتقای ظرفیت های گردشگری ورزقان را لازم و اجتناب ناپذیر خواند و افزود: در این راستا طرح توسعه مسیر دو قلعه باستانی و تاریخی بابک و جوشون از جمله طرح‌های مهمی است که در توسعه گردشگری منطقه نقش بسزایی خواهد داشت.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرستان ورزقان از ظرفیت معدن عظیم مس سونگون نیز برخوردار است، در راستای توسعه گردشگری و احیای مزیت های مغفول میراث باستانی منطقه، از این ظرفیت بزرگ باید بهره گرفت.

دهقانی از طرح ایجاد موزه سنگ‌نگاره‌ها در ورزقان حمایت کرد و این امر را اتفاقی مهم در معرفی بیشتر ظرفیت های تاریخی، فرهنگی و باستانی این منطقه دانست.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار بر لزوم ایجاد موزه سنگ‌نگاره‌ها در شهرستان ورزقان تاکید و با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین ظرفیت های تاریخی ورزقان سنگ‌نگاره‌های صده های مختلف تاریخی است، گفت: با توجه به وجود این سنگ‌نگاره های متعدد، جای خالی موزه‌ای تخصصی در این حوزه دیده می شود که این اداره کل در تلاش است تا این موزه را پس از مکان یابی مناسب در شهرستان ورزقان ایجاد کند.

احمد حمزه زاده اضافه کرد: در راستای ارتقای ظرفیت های گردشگری ورزقان از مهم ترین اقدامات این اداره کل می توان به طرح مطالعات مسیر ارتباطی دو قلعه تاریخی بابک و جوشون اشاره کرد که در حال پیگیری است.

وی با تاکید بر اینکه در این مطالعه بر حفظ ساختار طبیعی منطقه و بهره‌مندی از ظرفیت های آن تاکید شده است، ادامه داد: در این مطالعه هدف اصلی احیا و برقراری ارتباط بین دو قلعه باستانی است.

حمزه زاده اظهار داشت: در این رابطه جهت تسهیل دسترسی گردشگران توقف‌گاه‌های طبیعی در این مسیر تعبیه خواهد شد و علاوه بر بهره‌مندی از ظرفیت های بومی و محلی، توسعه و رونق چرخه اقتصادی روستایی نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

شهرستان ورزقان با ۵۰ هزار نفر جمعیت در فاصله ۸۵ کیلومتری شمال تبریز واقع است.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=77104

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: