پردیسان آنلاین/ مدیر پردیسان آنلاین های علمیه کشور تصریح کرد: ملتزمیم و پیمان داریم راهی که رهبری معظم انقلاب و مراجع عظام ترسیم فرموده اند را دنبال کنیم و من از زبان شما و به عنوان پردیسان آنلاین می گویم آنچه رهبری معظم در جمع مسئولین جامعه الزهرا(س) تاکید کردند را ملتزم می شویم و برای تحقق آن برنامه ریزی می کنیم.

به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، آیت الله علیرضا اعرافی امروز پنجشنبه یکم آذر ۱۴۰۳ در جمع مدیران مدارس سطح یک استان قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه در قم برگزار شد اظهار کرد: تربیت نیرو برای آینده سازی علم، اخلاق، معرفت، دین الهی، انقلاب و نظام اسلامی امروزه در اختیار شماست چرا که مهمترین قطب، مرکز و کانون حوزوی قم است.

بیشتر بخوانید:

برگزاری بیش از ۱۰۰ بزرگداشت شهدای مقاومت در مدارس علمیه قم

وی با بیان اینکه تربیت پایه بسیار مهم است، اظهار کرد: گرچه تربیت در هر مقطع و سنی امکان پذیر است اما به لحاظ طبیعی تربیت در سطح و پایه های اول و دوران نوجوانی رقم می خورد؛ یکی از پایگاه های اصلی قم است و قم هم باید پایه اش علم، اخلاق و معنویت باشد و این کار دست شماست.

استاد، مدیر و کادر مدارس علمیه ید واحده باشند

مدیر حوزه های علمیه کشور افزود: این مطلب را همواره بین اساتید و همکاران خود مدام تکرار کنید، آینده و تحولات آن را ببینید و نقش خودتان را به یاد بیاورید که مدیر هستید و تربیت و آینده طلبه ها با شماست. این باور و توجه به اقتضائات باید فرهنگ ما و شما بشود، استاد، مدیر و کادر باید ید واحده باشند و این گفتمان را باور کنند لذا سالی چند بار روی همین موضوع با هم گفتگو و فکر کنید که ما چه هستیم و چه توقعی از ما می رود.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه با اشاره به مقوله مهم پذیرش و جذب حوزه، اظهار کرد: در باب پذیرش و جذب همه ما باید حساس باشیم، لذا سعی کنید با حفظ کیفیت در جذب و پذیرش ابداع و نوآوری داشته باشید.

آیت الله اعرافی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه تربیت باید جامع و متوازن باشد، گفت: مدیر باید محیط بر همه ابعاد تربیتی باشد و این کار خود مدیر است و کار معاون و استاد نیست؛ ایجاد نظم، انتظام و سامانه واحد برای رشد درست طلبه، کار انحصاری مدیر است.

تربیت مدیر آینده و نگاه به کادرسازی درست از وظایف مدیران مدارس است

عضو مجلس خبرگان رهبری، تربیت مدیر آینده و نگاه به کادرسازی درست را از دیگر وظایف مدیران مدارس دانست و خاطرنشان کرد: مدیر باید در عرصه های تربیت سیاسی، علمی، اخلاقی، اجتماعی، پژوهشی، سلامت، ورزش و … به صورت متوازن برنامه داشته باشد و این کار را راهبری کند تا کاریکاتوری نباشد.

وی با ابراز خرسندی از فعالیت های خوبی که در عرصه تبلیغ صورت گرفته، ادامه داد: در مباحث مربوط به هجرت، تبلیغ مجازی، بینات و طرح امین تحولات زیادی رخ داده است و در بحث معیشت نیز امیدواریم هدفمندی خدمات به جایی برسد که طلبه و استاد مجبور نباشند برای تامین ابتدایی ترین معیشت خود به کار غیر حوزوی بپردازد.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه حضرت امام خمینی(ره) ۶۰ سال پیش نظریه “پایه ریزی حکمرانی اسلامی معطوف به تمدن نوین اسلامی” را ارائه دادند، گفت: اگر عمق این مطلب را انسان متوجه بشود، پشت آدم می لرزد از سنگینی باری که بر دوش دارد و امروز این مسئولیت با شما مدیران مدارس است؛ این هم جای تقدیر و تشکر دارد هم جای انذار و هشدار دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور در ادامه با اشاره به منویات رهبری معظم انقلاب و مراجع معظم تقلید، اظهار کرد: ما ملتزمیم و پیمان داریم راهی که رهبری معظم انقلاب و مراجع عظام ترسیم فرموده اند را دنبال کنیم و من از زبان شما و به عنوان حوزه می گویم آنچه رهبری معظم در جمع مسئولین جامعه الزهرا(س) تاکید کردند را ملتزم می شویم و برای تحقق آن برنامه ریزی می کنیم.

شورای عالی یک جایگاه مهم و با ارزش است

وی افزود: مراجع عظام برای ما بزرگ و محترم هستند و منویات آنان دنبال می شود؛ شورای عالی به عنوان یک جایگاه مهم و مورد احترام بسیار برای ما با ارزش است و در صدر همه اینها رهبر معظم انقلاب هستند و امروز هم اعلام وفاداری و پایداری در راه آن عزیزان را اعلام می کنیم.

آیت الله اعرافی خطاب به مدیران مدارس، اظهار کرد: آشنایی شما با منظومه طراحی شده در این سالها بسیار مهم است؛ مصالح عالی حوزه بر اساس رهنمودها و مطالبات رهبری معظم و بزرگان دنبال شده است و هیچ شبانه روزی از مطالبات رهبر معظم انقلاب و بزرگان غافل نبوده ایم و برای پیگیری این مطالبات یک روز هم آرام ننشسته ایم، لذا شما مدیران ضمن شناخت منظومه فکری که برای پیشبرد حوزه طراحی شده است آن را گفتمان سازی، نقد و اصلاح کنید.

در ابتدای این مراسم تنی چند از مدیران مدارس علمیه سطح یک استان قم به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام