استاندار قم در پيامي به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم آورده است: سفيران هدايت و روشني و پيام آوران نور و آگاهي از سر عشق و تعهد، عمر گرانمايه خود را چراغ افروز راه دانايي و جهل ستيزي نموده و موجبات رشد و بالندگي و شكوفايي علمي، اخلاقي و فرهنگي جامعه را فراهم مي كنند.

معلمان بعنوان سفیران هدایت، بالندگی جامعه را رقم می زنند

در پیام بهرام سرمست که نسخه ای از آن در اختیار پردیسان آنلاین قرار گرفت آمده است: نامگذاری سالروز شهادت متفکر و اندیشمند بزرگ « استاد شهید مرتضی مطهری(ره)» بنام روز و هفته بزرگداشت مقام معلم، فرصت ارزشمندی است تا ضمن تبیین منزلت و جایگاه رفیع علم و دانش، از زحمات معلمان فرهیخته کشور «این تلاش گران فرهیخته، متعهد و اندیشمند عرصه اعتلای فرهنگ و اندیشه میهن عزیزمان» تقدیر نمود.

پیام ادامه یافته است: بدون شک در توسعه مبتنی بر دانایی، امر تعلیم و تربیت از ارکان اصلی محسوب شده و نقش معلمان و جامعه خردمند فرهنگیان به عنوان یکی از ارزشمند ترین سرمایه های اجتماعی کشور، مؤثرترین عنصر در مسیر تحقق مأموریت های خطیر نهاد آموزش و پرورش و پرچمدار فرهنگ و تمدن باشکوه اسلامی، بسیار مهم و شایسته توجه می باشد.
استاندار قم در این پیام ضمن گرامیداشت یاد و خاطره اسوه عملی و چهره ماندگار عرصه تعلیم و تربیت «استاد شهید مرتضی مطهری(ره)»، فرارسیدن هفته بزرگداشت مقام معلم را به همه مجاهدان سنگر مقدس علم و دانش در جای جای ایران اسلامی به ویژه اساتید، معلمان و فرهنگیان پرتلاش استان قم در مقاطع مختلف تحصیلی، تبریک و تهنیت عرض نموده و با قدردانی از زحمات و خدمات ارزنده این قشر شریف که با صبر و بردباری و سعه صدر خاص این حرفه مقدس و پرانگیزه و مصمم تر از همیشه برای انجام موفق رسالت کاری خود سعی و تلاش می کنند، برای همگی آنها آرزوی توفیق و سربلندی کرده است.
آیت الله شهید مرتضی مطهری در ۱۳ بهمن ماه ۱۲۹۸ در شهر فریمان از توابع خراسان رضوی به دنیا آمد. وی از استادان حوزه علمیه و معروفترین سخنران در دو دهه قبل از انقلاب اسلامی بود و آثار بسیاری از او بر جای مانده است.
شهید مطهری در سخنرانی ها و کتاب های خود سعی در ارائه ایدئولوژی اصیل اسلامی داشت و آثار او پس از شهادتش از اصلی ترین منابع مورد رجوع در شناسایی نظر اسلام است. این شخصیت بزرگ علمی در انقلاب اسلامی نقش موثری داشت و از سوی امام خمینی (ره) مسئول تشکیل شورای انقلاب اسلامی شد و در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۵۸ به دست گروهک منافقین فرقان به شهادت رسید و روز شهادت او به عنوان روز معلم نامگذاری شد.
  • نویسنده : علی عزیزی