مشارکت شهروندان مشهدی در تفکیک از مبدأ به ۱۰ کیلوگرم رسیده است

ابوالفضل کریمیان روز چهارشنبه در هفتمین نشست روسای سازمان‌های مدیریت پسماند کلانشهرهای کشور در سالن رضوان شهرداری قم، افزود: تفکیک از مبدأ از سال ۷۶ بصورت جدی در شهر مشهد آغاز شده است.

وی ادامه داد: روزانه ۲۳۲ تن پسماند خشک از مبدأ جمع‌آوری می‌شود که ضمن حفظ ارزش اقتصادی آن از چالش‌های زیست محیطی نیز تا حدودی جلوگیری می‌شود.

مدیرعامل مدیریت پسماند شهرداری مشهد ادامه داد: وجود انبارهای غیرمجاز، نارضایتی شهروندان و ثابت ماندن نرخ تفکیک پسماند از چالش‌های شهرداری مشهد طی سالهای اخیر بوده است.

کریمیان افزود: به دلیل چالش‌های زیاد مدیریت پسماند، طرح جمع‌آوری پسماند خشک از طریق سامانه‌های هوشمند و پرداخت هزینه ریالی آن در کیف هوشمند شهروندی به عنوان یک طرح شاخص طی سالهای اخیر در شهر مشهد عملیاتی شده است.

وی اظهار داشت: طرح جمع‌آوری هوشمند پسماند خشک به صورت پایلوت در دو منطقه شهرداری مشهد در حال انجام است و آمار و ارقام حکایت از استقبال روزافزون شهروندان از این طرح است و هم اکنون میزان مشارکت شهروندان به حدود ۱۰ کیلوگرم در طول ماه رسیده است.

کریمیان افزود: تجربه شهرداری مشهد نشان می‌دهد که اگر در پروژه‌های هوشمندسازی از توان بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان استفاده نکنیم نمی‌توانیم به اهداف مورد نظر به صورت کامل نائل شویم.

وی بیان کرد: نرم افزار هوشمند، حداقل شرایط ناوگان حمل و نقل، حداقل شرایط مالی و حقوقی، معرفی تیم تخصصی جهت آموزش، پشتیبانی و مدیریت اجرایی طرح، اخذ تأیید صلاحیت از ارگان ذیربط از الزمات شهرداری مشهد از استفاده از بخش خصوصی در بکارگیری بخش خصوصی در جمع‌آوری هوشمند مدیریت پسماند بوده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد اظهار داشت: هم اکنون تمام شهر مشهد در قالب سه شرکت مورد تأیید تحت پوشش مدیریت هوشمند مدیریت پسماند قرار گرفته است؛ از آنجایی که بسیاری از شهروندان مشهدی نگاه اقتصادی به مساله مدیریت پسماند ندارند هزینه ناشی از جمع‌آوری پسماندهای خشک آنها در امور نیکوکاری صرف می‌شود.***

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=168346

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: