محمدحسین ارسطوزاده روز پنجشنبه با اعلام این مطلب افزود: سیراف یکی از بنادر کهن ایران بوده و به واسطه همین تاریخ و قدمت سالانه پذیرای گردشگران زیاد داخلی و خارجی است.
وی بیان کرد: حفاظت از آثار تاریخی و با اهمیت این بندر یکی دیگر از اولویتهای این اداره کل در سال جاریست و در کنار حفاظت، ساماندهی آثار تاریخی کارگاه سفال سازی، مسجد جامع، خانه های اعیانی و مسجد امام حسن بصری نیز در این منطقه دنبال میشود.
ارسطو زاده اضافه کرد: پارسال بخشی از قلعه نصوری سیراف مورد مرمت قرار گرفت و دیگر آثار این بندر به کمک انجمنهای زیرمجموعه اداره کل پاکسازی شد تا فضا برای بازدید علاقمندان بهتر شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر گفت: طبق مصوبههای جدید وزارت با رعایت پروتکلهای بهداشتی میتوانیم توسعه صنعت گردشگری را به پیش ببریم.
وی ادامه داد: بر هیچکس پوشیده نیست که صنعت گردشگری تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته است و این مهم باید با همدلی و با تمام توان در شرایط موجود و با کمترین هدر رفت زمان در پساکرونا خسارتها را جبران کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر ادامه داد:همدلی و هم افزایی برای جبران خسارتها با مشارکت انجمنها و تشکلهای حرفهای استان میسر است چرا که اعتقاد داریم انجمنها با هم افزایی کمک شایانی به صنعت گردشگری استان داشته باشند.
ارسطو زاده افزود: قبل از هر گونه اقدام عملیاتی در خصوص فعالیت صنایع گردشگری استان نیازمند بررسی و تبادل نظر با تشکلها و انجمنهای حرفهای این گروهها و همچنین تابع پروتکلهای بهداشتی ابلاغ شده از سوی وزارت خواهیم بود.
وی گفت: در تدوین برنامههای پسا کرونا به حضور صنعتگران حوزه گردشگری نیازمندیم تا با مشارکت همگانی و برنامه ریزی دقیق روند توسعه و رشد این صنعت را در استان با جدیدیت به سرانجام برسانیم.