به گزارش خبرگزار حوزه از اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا بهرامی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته بزرگداشت مقام زن، در جمع کارکنان این مدیریت گفت: شخصیت حضرت زهرا (س) قابل شناخت و دسترسی نیست، مادر امامت، همسر ولایت، شخصیت بی‌بدیلی که بعد از پیامبر جبرئیل […]

به گزارش خبرگزار حوزه از اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا بهرامی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته بزرگداشت مقام زن، در جمع کارکنان این مدیریت گفت: شخصیت حضرت زهرا (س) قابل شناخت و دسترسی نیست، مادر امامت، همسر ولایت، شخصیت بی‌بدیلی که بعد از پیامبر جبرئیل بر ایشان نازل می‌شد و فقط می‌توانیم فهرستی از آنچه می‌فهمیم بیان کنیم وگرنه کسی نمی‌تواند ایشان را بشناسد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان تصریح کرد: مسیر توحید و بندگی خدا جز از مسیر حضرت فاطمه (س) نبوده و راه دیگری ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین بهرامی با اشاره به عمر کوتاه اما با برکت حضرت زهرا (س) افزود: ایشان خیر کثیر بودند، برکت وجود ایشان عالم وجود را پر کرده و دنیا و آخرت انسان‌های زیادی را برکت می‌دهد، وقتی محشر به پا شود خداوند می‌فرمایند: آن‌قدر ببخشید و عفو کنید تا حضرت فاطمه زهرا (س) راضی شوند.

وی با بیان اینکه شناخت افراد نسبت به ائمه بسیار متفاوت است افزود: آیا شناختی که کمیل از امیرالمؤمنین (ع) دارد با شناختی که ما از حضرت داریم یکسان است؛ فردا که حجاب‌ها کنار می‌رود و حقایق خود را به طریق دیگری نشان می‌دهد متوجه می‌شویم که فاصله‌ی شناخت ما نسبت به ایشان زیاد است.

وی اظهار کرد: صحیفه فاطمیه بر حضرت زهرا (س) نازل‌شده و در این صحیفه تا دامنه قیامت مسائل آشکار شده‌است، صحیفه فاطمی دست مبارک حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است و آن حضرت در زمان ظهور، آن را رونمایی کرده و آموزش می‌دهند در آن زمان شخصیت حضرت فاطمه صدیقه (س) شناخته می‌شود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان خاطر نشان کرد: برکت وجودی حضرت زهرا (س) فقط برای مسلمان‌ها نیست، لطف ایشان شامل غیرمسلمان‌ها و به عبارتی کل هستی نیز می‌شود، همه‌ی عالم از فیض وجود ایشان استفاده می‌کنند، برخی از فیض مادی ایشان و برخی از فیض معنوی ایشان بهره مند می‌شوند، ولی مسلمانان، شیعیان، طلاب، سادات و متدینین فیض بیشتری خواهند برد و به تناسب وسعت وجود، موحد بودن و به‌قدر همت خویش از وجود حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها فیض می‌برند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان گفت: رابطه پیامبر (ص) با حضرت زهرا (س) فقط رابطه پدر و فرزندی نیست، این‌که پیامبر (ص) بعد از سفر و قبل از سفر به محضر حضرت فاطمه (س) وارد می‌شدند و دست حضرت را می‌بوسید فقط به‌علت رابطه پدر و دختری نبود، دلیل آن مقام رفیع و شاخص حضرت فاطمه صدیقه (س) است.

وی اظهار کرد: حضرت زهرا (س) در مقام عبادت، آن‌قدر به درگاه خداوند عبادت می‌کردند که پاهایشان ورم می‌کرد و در همین حال برای همسایگان دعا می‌نمودند، دختر رسول خدا (ص) انسان خارق العاده ای است، ایشان گویای یک حقیقت عظیم است که دنیا را متحول می‌کند.

انتهای پیام