مزارع گندم ابرکوه کمتر به آفت سِن مادر آلوده شد

حسن زارع  روز دوشنبه در گفت و گو با پردیسان نوین افزود: کشاورزان با سمپاشی به موقع علاوه بر افزایش وزن گندم، در بالا بردن کیفیت محصول برای تولید نان تلاشی خوبی کرده اند .

وی با بیان اینکه  شهرستان ابرکوه بعداز ورامین دومین کانون سن خیز کشور است، اظهارکرد: با پایان کار مبارزه شیمیایی ، کشاورزان سه هزار و ۶۵۰ هکتار کشتزارهای گندم و جو را که آلوده به آفت پوره سن و سن مادر بود، مبارزه کردند.

زارع خاطرنشان کرد: با تامین سه هزار لیتر سم توسط کشاورزان ، تمامی عملیات مبارزه با سن به صورت زمینی و با استفاده از ۷۰۰ دستگاه انواع ادوات و ناوگان‌های سمپاش بومی، تراکتور و کوله پشتی با نظارت کارشناسان این نهاد انجام شد.

زارع ، ادامه داد: ۱۱ نفر به عنوان شبکه مراقب و کارشناس پهنه جهاد کشاورزی بر کار مبارزه سن مادر و پوره گندم نظارت کردند.

مسوول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی ابرکوه پیش بینی کرد که امسال از اراضی زیرکشت شهرستان ۱۴ هزار تن گندم برداشت شود.

 زارع با اشاره به اینکه برداشت گندم از اواخر خردادماه  در این شهرستان آغاز می شود ، از کشاورزان خواست در موقع  برداشت ، گندم خود را تحویل مراکز خرید تعاونی روستایی و معتبر بدهند.

به گفته وی امسال دولت قیمت تضمینی هر کیلوگرم گندم را ۲۵ هزار ریال تعیین کرد ه است،پیش بینی می شود پنج هزار تن گندم  از کشاورزان شهرستان خریداری شود.

اراضی قابل کشاورزی ابرکوه به علت کاهش بارندگی، کم آبی و تداوم ۲ دهه پدیده خشکسالی از ۲۰ هزار هکتار به ۱۵ هزار هکتار در سال های اخیر کاهش یافت و ۴۰ درصد اشتغال مردم وابسته به فعالیت‌های کشاورزی، دامداری و دامپروری است و هشت هزار خانوار ، سالانه ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی تولید می کنند.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=114947

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: