به گزارش پردیسان آنلاین، حجتالاسلاموالمسلمین وحدتی آراسته در سومین جلسه ستاد پیشگیری از آسیبهای اجتماعی جامعه که با همکاری نهادها عالی حوزه و ادارات و ارگانهای استان قم که به میزبانی کمیته بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قم برگزار گردید با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری مدظله العالی در سالیان اخیر دغدغههای زیادی در خصوص آسیبهای اجتماعی در جامعه را عنوان کردند، اظهار کرد: با توجه به احصا اسیبهای اصلی جامعه که تقریباً بالغ بر ۷۰ آسیب مختلف در کشور شناسایی شده است که این آسیبها در استانها و شهرها با توجه به شرایط محیطی متفاوت میباشد و به شکلهای مختلف ظهور و بروز پیدا میکند که باید بصورت ویژه وارد عمل شد.
وی افزود: استان قم را باید فراتر از یک استان دید، چرا که ظرفیت علمی و دینی که در این استان با وجود حوزههای علمیه و تأثیرگذار در جامعه وجود دارد باید پایگاه و الگوی برای کل جامعه کشور باشد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه این موضوع، در دفتر اجتماعی و سیاسی حوزههای علمیه کشور به ریاست حجتالاسلام و المسلمین دکتر زمانی به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته و تمامی استانهای کشور را وارد عمل کرده است لذا به این موضوع پرداختیم که حوزه علمیه بهعنوان متولی دین، اخلاق و فرهنگ جامعه، در خصوص پیشگیری از این آسیبها چه نقشی میتواند داشته باشد.
به گفته مدیرکل خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان آسیبهای اجتماعی حوزههای علمیه کشور، ستادی متشکل از تمامی ارگانهای متولی در امور آسیبهای اجتماعی تشکیلشده و دست یاری بهسوی آنها دراز کردیم و با قوت در حال تشکیل کارگروهها و آییننامههای لازم هستیم که ذیل این ستاد کمیتهها و کارگروههای مرتبطی با اولویتبندی در حال شکلگیری و در دستور کار است.
وحدتی با تأکید بر اینکه دشمن با هزینه بالا به خانوادهها ورود کرده و آسیب جدیزده است، گفت: هدف اصلی دشمن از بین بردن بیان و کانون اصلی که خانواده میباشد در دستور کار خود دارد و با توجه به اهمیت نقش پدر و مادری؛ لذا متأسفانه در سالهای اخیر نقش پدران و مادران در تربیت فرزندان تحت تأثیر فرهنگ غرب قرار گرفته و مقداری رنگ عوض کرده که باید در این زمینه قدم برداریم تا به نتایج مطلوب دستیابیم ان شاالله.
وی اضافه کرد: هرکجا حوزه و روحانیت در بین جامعه و مردم بوده و به سمت دیگر ارگانها رفته استقبال خوبی از آن شده و مجموعهها از حوزه علمیه انتظار دارند که در کنارشان باشد و این یک امر طبیعی و انتظار درستی است و ما میخواهیم ظرفیت حوزه علمیه در این ستاد در اختیار ارگانهای دیگر قرار گیرد.
وحدتی در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری و شورای شهر با ظرفیت بالایی که دارند در موضوع فرهنگ شهروندی رسالت سنگینی دارند و باید در این زمینه بیشازپیش کار کنند و از ظرفیت حوزه علمیه نیز در این مسیر استفاده کنند.
در اخر اشاره کردند با توجه به نگاه بلند مدیر محترم حوزههای علمیه حضرت آیت الله اعرافی دامت برکاته به موضوع آسیبهای اجتماعی و سیاسی جامعه؛ با ورودشان در تمامی عرصهها با یک حرکت نو و جدید تفاهم نامههایی با تمامی نهادها و وزارت خانهها کشور نوشتند که مسیر را برای ما هموار ساختهاند. یکی از دغدغههای اصلی ما در حوزه لبیک گویی به فرمان حضرت ایت الله العظمی امام خامنهای مدظله العالی در دو موضوع اولاً بیانیه گام دوم انقلاب و دوم جهاد تبیین یکی از وظایف اصلی تمامی ارگانهای و نهادهای عالی کشور میباشد کهامیدواریم در این مسیر قدمهای بلندی برداریم.
انتهای پیام/***ع