به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ظهر امروز (چهارشنبه) در نشستی با فعالان بازار سرمایه به شرح راهبردهای خود برای رفع معضلات بازار بورس و سرمایه پرداخت و گفت: موضوعات بازار سرمایه بسیار متنوع است و در قبال فعالان بازار سرمایه مثل کسی هستم که […]
به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ظهر امروز (چهارشنبه) در نشستی با فعالان بازار سرمایه به شرح راهبردهای خود برای رفع معضلات بازار بورس و سرمایه پرداخت و گفت: موضوعات بازار سرمایه بسیار متنوع است و در قبال فعالان بازار سرمایه مثل کسی هستم که از حاشیه به متن نگاه میکند.
وی افزود:در پرونده های مالی مثل پدیده و موسسات مالی و اعتباری شاهد چنین اتفاقاتی بودیم، مردم به سمت بازار سرمایه سرازیر شدند؛ در این شرایط عده ای اخطار دادند، برخی تماشاگر بودند و گروهی مردم را تشویق کردند. بعد موضوع به یک مشکل تبدیل شده و مردم بی پناه ماندند.
قاضیزاده هاشمی تصریح کرد: ما به هر جا سرک می کشیم موضوع همان حکمرانی بد و سو عملکرد است. فرماندهی غیر دقیق، عدم یکپارچگی و عدم سیاست گذاری های با ثبات،
مجموعه این مولفه ها در حوزه های متفاوت باعث ناکارآمدی شده است.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: دلیل مشکلات این است که علمی رفتار نمی کنیم درحالیکه باید در مسائل مختلف بر اساس نگرش علمی پیش برویم و با حکم عقلا و اجماع نخبگان بر اساس دلایل متقن کارها را پیش ببریم.
وی ادامه داد: در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری سعی من بر این بود این مفهوم را به عرصه بیاورم که ما باید حکمرانی و روش اداره کشور را اصلاح کنیم وگرنه مثل همه دوستان دیگر برنامه مسکن و مسائل این چنینی دارم.
قاضیزاده هاشمی عنوان کرد: امروز چهار بازار در کشور داریم؛ بازاهای مالی، پولی، سرمایه و بیمه های اجتماعی که هرکدام به صورت منفرد و مستقل مدیریت می شوند. در اصلاح روش حکمرانی باید یک فرمانده، مدیریت اجرا را برعهده گرفته و یک شورا برای مجموعه بازار تصمیم بگیرد چون این بازارها روی هم تاثیر و تاثر دارند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: باید تکلیف خودمان را با بانک مرکزی و نظام بانکی مشخص کنیم.
وی بیان کرد: مالکیت موضوعی جدی در نظام پولی است، باید تصمیم گیری و برای مدیریت آن سیاست گذاری انجام شود. باید تعیین تکلیف شود، که بازار بورس خصوصی باشد یا دولتی ؟ چه کسی بر آن نظارت و سیاست گذاری کند؟
ادامه دارد…
Friday, 29 November , 2024