مدرس فوتبال زنان: مسوولان وقت دوومیدانی را نمی‌بخشم

«لیلا وقاری» سرمربی رده‌های مختلف تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۹، ۱۶، ۱۵ و ۱۴ سال بود. او نخستین کاپیتان تیم ملی فوتبال زنان محسوب می‌شود و  سابقه بازی در تیم‌های استقلال تهران، سایپا، دانشگاه آزاد، پیکان و کشاورز را دارد. همچنین سرمربیگری تیم استقلال زنان را برعهده داشت. او همچنین در تیم والیبال، بسکتبال و هندبال نیز بازی می‌کرد. وی اینک مدرس فدراسیون فوتبال است. وقاری پیش از ۱۰ سال نفر اول در دو و میدانی در ماده‌های ۶۰ و ۱۰۰ متر با مانع، پرش طول و ارتفاع و ۴ در ۱۰۰ متر امدادی بود.

او مدرک مربیگری درجه یک در دو و میدانی و داوری و نیز فوتبال دارد. وقاری مدرس دانشگاه تربیت علوم پزشکی و پیام نور تهران است.

وی روز سه‌شنبه در گفت و گو با پردیسان نوین اظهار داشت: از سال ۷۸ تدریس فوتبال را آغاز کردم. همواره فوتبال را بیشتر از فوتسال دوست داشتم. سال‌ها در دو و میدانی فعالیت می‌کردم. اما در این رشته خیری از مسوولان ندیدم. رکوردهایی می‌زدم و آنان بخاطر منافع خود این رکوردها را نادیده می‌گرفتند و اعلام نمی‌کردند. مسوولان وقت فدراسیون دو و میدانی را نمی‌بخشم. برخی از مسوولان در زمان گذشته به ورزشکاران زن در برخی از رشته‌ها بد کردند. حق ورزشکاران را ندادند.

وی افزود: وقتی مسوولی صلاحیت ماندن در جایی را ندارد و در قبال ورزشکاران احساس مسوولیت نکند، حق و حقوق بازیکنان را خواسته یا ندانسته پایمال خواهد کرد. وقتی زحمات بازیکنان نادیده گرفته شود انگیزه آنان از بین می‌رود. با این زد و بندها چگونه می‌خواهیم پیشرفت کنیم.  در آن زمان برخی از مسوولان وجدان نداشتند و حق ورزشکاران را ضایع می‌کردند.

وقاری یادآور شد: هر کسی که زحمات من و بازیکنانم را نادیده گرفته است را نمی‌بخشم. ظلمی که در حقم شد بخشودنی نیست و هرگز آن روزهای دشواری که بر من گذشت را فراموش نمی‌کنم. آن مسوولان کوله باری از غم و آسیب را برایم گذاشتند.

مدرس فدراسیون فوتبال گفت: اینک نیز بازیکنانی را می‌بینم که با مشکلات زیادی سرتمرین می‌آیند. وقتی بازیکنی پول غذا ندارد چگونه یک مسوول می‌تواند از او متوقع باشد تا بهترین بازی را انجام دهد.  گرچه مسوولان فدراسیون فوتبال در حقم در این سال‌ها لطف کردند اما باید از بازیکنان توقع بجایی داشت.

سرمربی اسبق تیم فوتبال دختران زیر ۱۹ سال ادامه داد: این روزها شاهد فراموش شدن پیشکسوتان ورزش هستیم و این موضوع برای جامعه ما خوشایند نیست و فاجعه است. گرچه بسیاری از مشکلات جامعه ما بدلیل تحریم‌های ظالمانه رخ می‌دهد و امیدوارم زودتر از این شرایط خارج شویم تا مشکلات مالی هم برای ورزشکاران رفع شود.

وقاری خاطرنشان کرد: فوتبال بزرگ‌ترین صنعت ورزشی در کل دنیا است و درآمدزایی بالایی دارد و به جامعه نشاط تزریق می‌کند. باید مسوولان امر در معرفی کردن بازیکنان به کشورهای خارجی بیشتر تمرکز کنند. اگر می‌خواهیم در فوتبال پیشرفت کنیم باید به بسیاری از مسایل بازیکنان اهمیت داده شود. وقتی بازیکنی از نظر مالی حتی نمی‌تواند غذایی تهیه کند باید فدراسیون به آنان کمک کند تا این دغدغه‌ها رفع شود تا بازیکنان تمرکز خود را روی بازی بگذارند و پیشرفت کنند. برنامه منسجمی برای آنان در نظر بگیریم. چون بودجه کمی داریم نمی‌توانیم اردو یا دیدار تدارکاتی برگزار کنیم. زنان فوتبالیست خیلی توانمند هستند و باید برای آنان فضای خوب تمرینی فراهم کنیم تا رشد کنند.

وی عنوان کرد: گلنوش خسروی در تیم زیر ۱۹ سال برایم بازی می‌کرد و  با ارده است و با وجود مشکلات زیادی که داشت پیشرفت کرد. از سعید آذری متشکرم که با حمایت از وی شرایط لژیونر شدن را برای خسروی فراهم کرد.  این روزها تفاوت دستمزد زنان و مردان را همه می‌دانند و باروکردنی نیست نمی‌دانم چه دلیل علمی پشت این تفاوت وجود

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=84869

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: