متوسط درگیری افراد با کرونا در شمال خوزستان ۲۰ درصد است

یوسف پریدار عصر سه شنبه در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا در ناحیه مقاومت بسیج دزفول افزود: تفاوت آمار دزفول با سایر نقاط کشور نشان از مدیریت این بیماری با مشارکت همگانی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی دزفول ۲۰ درصد جمعیت استان خوزستان را زیرپوشش دارد، گفت: کرونا مانند سایر بیماری‌ها شناخته شده نبود لذا همزمان با شیوع این بیماری از ۳۱ دسامبر در چین اقدامات پیشگیرانه در ایران آغاز و این موضوع با تقسیم کار به خوبی مدیریت شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با قدردانی از همه دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت کرونا افزود: ایراداتی در روند کار وجود دارد که اصلاح خواهند شد.
کمبود ۱۵۵ نیرو برای کنترل کرونا در دزفول
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این نشست گفت: برای مقابله و کنترل ویروس کرونا در دزفول با کمبود ۱۵۵ نیرو مواجه هستیم.
عبدالناصر میرشکاک متوسط هزینه هر نفر از کادر درمان برای هر ماه را ۴۵ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: ماهانه هفت میلیارد ریال هزینه کادر درمان بیمارستان بزرگ دزفول است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر  بیماران کرونایی فقط در بیمارستان بزرگ دزفول پذیرش می‌شوند، اظهارداشت: ۹۰ درصد بیماران متعلق به شهرستان دزفول هستند.
میرشکاک هزینه لباس کادر پزشکی و پرستاران در بیمارستان بزرگ دزفول را پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال در ماه عنوان کرد و افزود: حداقل ۱۲۰ لباس مخصوص برای پرستاران و پرسنلی که به طور مستقیم با بیماران مبتلا به کرونا در ارتباط هستند در طول یک شبانه روز نیاز است.
وی هزینه لباس دانشجویان را در ماه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال دانست و گفت: روزانه به طور متوسط ۲۰ آزمایش با نرخ چهار میلیون ریال برای هر آزمایشگاه تشخیص کرونای دزفول انجام می‌شود که هزینه ماهانه این آزمایش‌ها ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال است.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی دزفول هزینه پرسنل آزمایشگاه را برای هر نیرو ۵۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: محلی در شهرستان شوش برای درمان بیماران مبتلا به کرونا با صرف هشت میلیارد ریال آماده شده است.
روزانه هفت هزار ماسک در دزفول تولید می‌شود
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این نشست گفت: با شیوع کرونا، ابتدا بیمارستان تجهیز و وضعیت با توجه به تجربیات گذشته به خوبی مدیریت شد. 
داود سلمانپور افزود: نخستین خواسته مردم تامین مواد شوینده بود که با کمک شرکت‌های دانش بنیان دزفول تولید محلول ضدعفونی آغاز و در حال حاضر روزانه ۱۰هزار لیتر محلول ضدعفونی تولید و در دزفول و سایر مناطق استان توزیع می‌شود. 
وی با بیان اینکه سایر استانها نیز خواستار محلول تولید دزفول هستند، اظهارداشت: مواد اولیه ماسک نیز در اختیار نبود که با کمک یک شرکت دانش بنیان تولید ماسک به صورت علمی و فنی آغاز و در حال حاضر روزانه حدود هفت هزار ماسک تولید می‌شود.
سلمانپور افزود: چهار مرکز زیر نظر سازمان غذا و دارو با رعایت مسائل ایمنی  و نظارت کامل ماسک تولید و در جامعه توزیع و بخشی از نیاز مردم را تامین می‌کنند.

یکهزار و ۲۷۵ بسته غذایی بین خانواده‌های نیازمند دزفول توزیع شد
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز گفت: هر شب ۸۰ گروه جهادی مشغول ضدعفونی کردن معابر دزفول هستند و تاکنون ۶ رزمایش شامل یک رزمایش استانی و پنج رزمایش شهرستانی در این زمینه انجام و ۹۴۶ هزار مترمربع از معابر شهرستان ضدعفونی شده است.
سرهنگ هادی سعادت‌زاده افزود: ۷۶۳ گروه جهادی معادل ۱۱ هزار و ۱۳۵ نفر در این مدت به کار گرفته شدند و برای غربالگری نیز از ۵۰ بانوی بسیجی استفاده شده است. 
وی اظهارداشت: ۲۷ جلسه پدافند زیستی در حوزه‌های بسیج برگزار شده و یکهزار و ۲۷۵ بسته غذایی به ارزش هر بسته پنج میلیون ریال بین خانواده‌های نیازمند توزیع شده است. 
سرهنگ سعادت‌زاده با اشاره به توزیع ۲ هزار و ۸۵۰ بسته بهداشتی بین مناطق محروم افزود: ۱۰ کارگاه تولید ماسک با حضور ۱۱۰ نفر از بسیجیان به ویژه خواهران روزانه سه هزار ماسک تولید و در اختیار گروه‌های جهادی، ادارات و ایستگاه‌های بازرسی قرار دادند. 
وی از تولید روزانه ۸۰ لباس و تهیه ۶۵ لیتر آب میوه طبیعی برای بیماران و کادر پزشکی خبر داد و گفت: ۳۲ سم پاش و ۴۷ هزار و ۳۲ لیتر آب ژاول توسط شهرداری تهیه و در اختیار گروه‌های جهادی قرار گرفت. 
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول افزود: ۳۰ تور ایست و بازرسی نیز به کمک هلال احمر، دانشگاه علوم پزشکی  و نیروی انتظامی رفتند و غربالگری مسافران را انجام دادند. 

۱۷ تالار عروسی در دزفول تعطیل شد
فرمانده انتظامی دزفول نیز گفت: پنج هزار و ۷۸۰ مورد بازدید از مکان‌های عمومی در حوزه کاری پلیس اماکن انجام و ۴۳ مورد از مراسم عزا تعطیل شدند. 
سرهنگ روح اله گراوندی از تعطیلی ۱۷ تالار عروسی و ۲۴ باغ ویلا در شهرستان دزفول خبر داد و افزود: خودروهای غیربومی در حوزه راهور ۱۸۰ مورد اعمال قانون شدند.

وی بیان کرد: در حوزه پلیس فتا با افرادی که در فضای مجازی به مقدسات توهین و یا ناتوانی کادر پزشکی را مطرح کردند نیز برخورد شد.

۳۰۰ واحد صنفی متخلف در دزفول پلمب شدند
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دزفول نیز گفت: افزون بر ۱۵ هزار واحد صنفی در دزفول فعال است که با استفاده از ظرفیت معتمدان بازار در کمتر از ۴۸ ساعت بازار به حالت تعطیلی درآمد.
مهراب عبدالهی افزود: تاکنون بیش از ۳۰۰ واحد صنفی با همکاری بهداشت و فرمانداری پلمب شده است و بازرسی‌ها همچنان ادامه دارند. 
وی اظهارداشت: با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان و سه کارگاه بیش از ۱۰۰ هزار ماسک تولید و با توزیع آنها بخشی از نیاز منطقه تامین شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول افزود: تولید لباس پزشکی، مواد ضدعفونی و دستکش نیز با همکاری شرکت‌های تولیدی در دزفول انجام شده است.

طبق اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، تا ظهر امروز سه شنبه تعداد بیماران شناسایی شده مبتلا به کرونا در کشور به ۶۲ هزار و ۵۸۹ نفر رسیده است.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=23990

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: