لزوم کاهش مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات و رعایت اصول ایمنی در جاده‌ها

مشاور وزیر بهداشت بر لزوم کاهش مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات و رعایت اصول ایمنی در جاده‌ها تاکید کرد.

به گزارش پردیسان آنلاین و به نقل از وبدا، خسرو صادق نیت با اشاره به تلاش‌های گسترده و پیگیر در راستای کاهش مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات جاده‌ای اظهار کرد: سال‌ها است که وزارت بهداشت در کنار سایر نهادها و سازمان‌ها برای کاهش تصادفات و مرگ‌ومیر ناشی از آن تلاش‌های مستمر انجام داده است.

وی افزود: نخستین قدم‌ها به سال‌های ۸۱ و ۸۲ بازمی‌گردد، زمانی که برای نخستین بار اقداماتی در راستای کاهش مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات آغاز شد، در آن زمان مجموعه‌ای از برنامه‌ها و راهکارهای مختلف برای کاهش این آمارها پیاده‌سازی شد و طی سال‌های گذشته، شاهد کاهش قابل توجهی در این زمینه بودیم.

مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی با ابراز تأسف از اینکه در دو تا سه سال اخیر، روند نزولی کاهش تصادفات و مرگ‌ومیرها معکوس شده است و دوباره شاهد افزایش آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای هستیم، گفت: این تغییر روند به هیچ عنوان قابل قبول نیست و لازم است که تمام ارگان‌ها و نهادها با تمام توان خود وارد عمل شوند.

وی با تأکید بر اهمیت این موضوع برای وزارت بهداشت و نهادهای مرتبط ادامه داد: اینکه طبق آمارها، جرح و نقص عضو ناشی از تصادفات به بیش از صدها هزار نفر رسیده، جای نگرانی است، این وضعیت نه تنها برای نظام سلامت غیرقابل تحمل است، بلکه نیاز به توجه ویژه و فوری از سوی تمام مسئولان دارد.

صادق‌نیت تاکید کرد: وزارت بهداشت به عنوان یک نهاد متولی در حوزه سلامت، تمام تلاش خود را برای کاهش این آمارها به کار خواهد بست، از بدو شروع به کار دولت جدید و وزارت بهداشت، چندین بار بر لزوم پرداختن به این موضوع تأکید شده است، یکی از اولویت‌های اصلی در وزارت بهداشت، کاهش مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات جاده‌ای است، در این راستا مکاتباتی با دولت قبلی نیز انجام شده است که نتایج مشخصی از آن دریافت کردیم و با توجه به این مکاتبات، تلاش‌های خود را برای پیگیری این موضوع به صورت جدی‌تر ادامه می‌دهیم.

وی با اشاره به نزدیک شدن ایام سفرهای نوروزی گفت: با توجه به اینکه ایام مسافرت نوروزی نزدیک است، وزارت بهداشت به همراه سایر نهادها و سازمان‌ها کمپین‌های مختلفی را برای ارتقای سلامت و کاهش تصادفات راه‌اندازی کرده است، یکی از محورهای اصلی این کمپین‌ها، کاهش مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات جاده‌ای و تأکید بر رعایت اصول ایمنی در جاده‌ها است.

مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت اضافه کرد: در این راستا شورای عالی اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با همکاری کمیسیون ایمنی راه‌ها، به طور جدی این موضوع را پیگیری می‌کند، هدف این است که با همدلی و همکاری مسئولان ذی‌ربط، اقدامات مؤثری در این زمینه انجام دهیم.

وی افزود: همکاری با پلیس راهور و دیگر نهادهای مرتبط می‌تواند به کاهش تصادفات و حفظ جان مردم کمک شایانی کند، تیم وزارت بهداشت نیز با تمام توان خود از طریق معاونت‌های درمان، آموزش و اورژانس کشور در تلاش است تا به تحقق این اهداف کمک کند.

صادق‌نیت پویش «زندگی تصادفی نیست» را اقدامی مثبت در جهت کاهش مرگ‌ومیر ناشی از حوادث جاده‌ای دانست و تاکید کرد: اگر حتی یک نفر از جان باختگان تصادفات را کاهش دهیم، به هدف بزرگی دست یافته‌ایم، تمام تلاش‌های ما بر این است که با هم‌افزایی و همکاری تمام دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط، روند کاهش تصادفات و مرگ‌ومیرهای ناشی از آن را به شکل مؤثری پیش ببریم، هر یک از ما در این مسیر مسئولیت داریم و باید برای حفظ جان مردم و بهبود وضعیت سلامت جامعه، دست به دست هم دهیم و این موضوع را با جدیت بیشتر دنبال کنیم.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=319186

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: