به گزاش روز سهشنبه پردیسان نوین ، علیرضا لطفی در نشست خبری با خبرنگاران افزود: این لایحه از سوی ۱۲ هزار وکیل و ۳۰۰ استاد دانشگاه در سراسر کشور مورد اعتراض قرار گرفت و رییس قوه قضاییه هم اعلام کرد که در تنظیم آییننامه باید قانون رعایت شده و نظر وکلا اتخاذ شود.
وی بیانکرد: این لایحه مغایر با ماده ۲۲ قانون استقلال کانون وکلای کشور مصوب سال ۱۳۳۳ ،مغایر با اصل ۳۳و اصل ۱۵۶ قانون اساسی و مغایر با اصل و قوانین کنوانسیون بینالمللی است.
رییس کانون وکلای دادگستری استان اردبیل ادامهداد: کانون وکلا به هیچ نهاد و ارگانی وابسته نبوده و اداره این کانون از حق عضویت اعضا تامین میشود و اصولا باید وکلا کاملا مستقل باشند.
وی گفت: پیشنویس این لایحه طبق قانون، خارج از اختیارات قوه قضاییه بوده و در حوزه اختیارات وزیر دادگستری است.
رییس کانون وکلای دادگستری استان اردبیل گفت: هفتمین دوره انتخابات کانون وکلای استان اردبیل در ۲۲ خردادماه سال جاری برگزار میشود که با برگزاری این انتخابات پنج عضو اصلی و سه عضو علیالبدل به مدت ۲ سال به عنوان منتخب کانون وکلای استان فعالیت خواهند کرد.
وی افزود: از شرایط ثبتنام نامزدها برای انتخابات کانون وکلای استان اردبیل، وکالت حداقل هشت ساله و یا وکالت چهار ساله و قضاوت بهمدت چهار سال است و نامزدها حداقل باید ۳۵ سال سن داشته و تخلفات انتظامی وکلا نیز باید زیر درجه چهار باشد.
رییس کانون وکلای دادگستری استان اردبیل بیانکرد: سال ۸۶ کانون وکلای استان اردبیل تاسیس یافته و در حال حاضر ۵۸۰ وکیل و ۱۳۰ کارآموز در این کانون عضو بوده که ظرفیت استان اردبیل بیش از یک هزار وکیل است.
او ادامهداد: برخلاف تصور عمومی، درآمد وکلا پایین بوده و در استان اردبیل وکلایی که ارقام بسیار بالا برای حق وکالت درخواست میکنند بسیار اندک است و در طول فعالیت کانون وکلای استان اردبیل، بیش از ۱۰۰ وکیل به دلیل مسائل مالی، پروانه وکالت خود را تودیع کردند.
رییس کانون وکلای دادگستری استان اردبیل اظهارداشت: باتوجه به شرایط مالی مردم استان اردبیل، مبلغ دریافتی وکلا برای حق وکالت پایینتر از حق وکالت مصوب است.
وی افزود: کانون وکلا و اعضا به عنوان شخصیت حقوقی به هیچ عنوان به مباحث کلان و خرد سیاسی ورود پیدا نکرده است.