تقی رستم وندی روز دوشنبه در حاشیه یکصد و سی امین جلسه شورای اجتماعی کشور افزود: براساس اطلاعات اخیر، در حال حاضر شواهد و مستنداتی برای تایید افزایش اختلاف‌های خانوادگی وجود ندارد و ۸۵ درصد از خانواده‌ها اعلام کردند که کرونا و قرنطینه خانگی هیچ تاثیری در روابط خانوادگی آن‌ها نگذاشته است. رییس سازمان امور اجتماعی […]

 تقی رستم وندی روز دوشنبه در حاشیه یکصد و سی امین جلسه شورای اجتماعی کشور افزود: براساس اطلاعات اخیر، در حال حاضر شواهد و مستنداتی برای تایید افزایش اختلاف‌های خانوادگی وجود ندارد و ۸۵ درصد از خانواده‌ها اعلام کردند که کرونا و قرنطینه خانگی هیچ تاثیری در روابط خانوادگی آن‌ها نگذاشته است.

رییس سازمان امور اجتماعی کشوررتصریح کرد: برخی از صاجب نظران، کرونا را به عنوان یک فرصت و کشف خانه و خانواده مطرح می‌کنند؛ همچنین اعلام شده که به دلیل تغییر سبک زندگی و حضور بیشتر آقایان و فرزندان در خانه، ۱۰ الی ۱۵ درصد روابط دستخوش تغییرات شده است.

وی ادامه داد: مباحث تحلیلی و سنجش پیامدهای بحران کرونا بر مسائل اجتماعی در این جلسه مطرح شد و نکته مهم این است که تا چه اندازه باید دغدغه نسبت به افزایش آسیب‌های اجتماعی داشته باشیم؛ همچنین قرار شد نظرات تمامی اعضا شورا تجمیع شود.

وی افزود: چارچوب تحلیلی در این جلسه مطرح شد؛ این چارچوب بر مبنای اقدامات آینده قرار می‌گیرد؛ همچنین گزارشی از عملکرد برخی از دستگاه‌های موثر در حوزه مقابله با کرونا مطرح و ارائه شد.

رئیس کارگروه اجتماعی مقابله با کرونا خاطر نشان کرد: اقدامات بسیار خوبی در کارگروه اجتماعی برای مقابله با کرونا انجام شده و وزارت بهداشت با شماره ۴٠٣٠ و سازمان بهزیستی با ٢ شماره دیگر فعالیت خود را برای مقابله با این ویروس انجام می‌دهند.

رستم وندی گفت: وزارت بهداشت روزانه ۱۰ هزار نفر را در حوزه سلامت و سازمان بهزیستی ۵ هزار نفر را در حوزه مسائل خانوادگی و اجتماعی مشاوره می‌دهند؛ ظرف یک ماه و نیم گذشته بیش از ۵۰۰ هزار نفر از این دو سازمان مربوطه مشاوره دریافت کردند.