رضا زارع زاده عصر پنجشنبه در نشستی با مسوولان کشتارگاه صنعتی شهرستان افزود: ایجاد صنایع تبدیلی و واحدهای فراوری به منظور تبدیل مواد خام دامی میتواند زمینه اشتغال و افزایش سطح درآمد کشاورزان را فراهم کند.
وی ادامه داد: هماکنون علاوه بر مجتمع بزرگ کشتارگاه صنعتی، تعداد زیادی واحدهای دامپروری کوچک و بزرگ در منطقه وجود دارد که تنها در وضعیت کنونی اقدام به فروش گوشت و شیر مازاد بر مصرف خود دارند.
این مسوول اظهار کرد: ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی به خاطر ظرفیتهای موجود در منطقه ضروری است که دولت از بخشخصوصی و سرمایهگذاران در اجرای طرحهای مختلف در این مورد حمایت میکند.
زارع زاده تصریح کرد: تحقق این موضوع به خصوص در سال جهش تولید نقش مهمی در ایجاد ارزش افزوده بالا و کمک به دامداران دارد، و سبب ایجاد اشتغال و موجب انگیزه و دلگرمی برای فعالان این بخش مولد میشود.
مجتمع کشتارگاه صنعتی مهریز در زمینی به وسعت هفت هزار و ۵۰۰ هکتار و با سرمایه گذاری ۳۵۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی فعال است .
این مرکز دارای امکاناتی شامل ۲ خط تمام اتوماتیک و ۲ خط دستی دام سبک و ۲ خط تمام اتوماتیک دام سنگین است.
همچنین ظرفیت مجتمع در هر شیفت کاری برای ذبح ۲ هزار و ۴۰۰ راس دام سبک و ۲۲۰ راس دام سنگین است و زمینه اشتغال ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و یکهزار نفر را به صورت غیر مستقیم فراهم کرده است.
هم اکنون ۱۶ هزار راس دام سنگین و ۷۰ هزار راس دام سبک در مهریز وجود دارد و افزون بر سه هزار نیرو به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی دام و طیور منطقه فعالیت دارند.
مرکز شهرستان مهریز با ۵۵ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و دارای پنج شهرک صنعتی و افزون بر چهار هزار نیرو در واحدهای تولیدی است .
مهریز شامل یک شهر و یک بخش مرکزی با پنج دهستان ، ۴۶۷ آبادی است.