فرماندار: اعضای ستاد بحران سمیرم برای سیل احتمالی آماده باشند

محمدرضا عسگریان روز دوشنبه در جلسه بررسی و رفع مشکلات بارش‌های اخیر در این شهرستان، اظهارداشت: نهادهای عضو ستاد مدیریت بحران از جمله جمعیت هلال احمر، شهرداری‌ها و اورژانس همواره آمادگی خوبی دارند اما سایر سازمان‌ها نیز باید آماده باشند.

به گفته وی، بارندگی‌های فروردین امسال در برخی روزها و ساعت‌ها بسیار شدید بود که در مواردی به تخریب دیوار تعدادی از خانه‌های روستایی و طغیان رودها منجر شد.

فرماندار سمیرم با بیان اینکه شدت بارش در آخرین روستاهای بخش پادنای بزرگ بسیار زیاد و بیشتر از سایر مناطق بوده است، افزود: پیش‌بینی هواشناسی حکایت از ادامه بارش‌ها و رگبار بهاری دارد و از این رو همه سازمان‌های امدادی و ستاد بحران باید آماده باشند.

فرماندار سمیرم با یادآوری سیل روزهای ابتدایی سال ۹۸ و آسیب‌های آن، ادامه داد: ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای بازسازی خانه‌های آسیب دیده از سیل در سال گذشته تخصیص داده شده بود که عمده این اعتبار در بافت‌های فرسوده بویژه ساختمان‌های آسیب دیده و تخریب شده از بارش‌ها هزینه شد.

مدیر جمعیت هلال احمر سمیرم در ادامه، اظهار داشت: در شرایط بحران همچون سیل یا زلزله، اولین نگاه ها به سمت جمعیت هلال احمر و سایر سازمان های امدادی است.

سید نورمحمد موسوی افزود: تجربه فعالیتهای خوب امدادی، خدماتی و عمرانی سال گذشته نشان داد حرکتهای تعاملی و بین بخشی با رویکرد دوری از کاغذبازی های معمول و طولانی بانکی و اداری، بهتر و سریعتر می تواند گره گشای موانع و مشکلات مردم باشد.

وی یکی از مهمترین مشکلات سمیرم در فصل بهار را کوچ زودهنگام عشایر عنوان کرد و گفت: فروردینهای بارانی بدترین زمان ممکن برای حرکت در مسیر کوچ است چرا که هم خود عشایر و دام های آنها را به خطر می اندازد و هم برای نهادهای امدادی و خدماتی مشکلاتی ایجاد می کند.

رییس جمعیت هلال احمر سمیرم به تلف شدن ۷۹۹ راس دام عشایر در خرداد سال ۹۷ اشاره کرد و گفت: کاهش شدید دمای هوا، بارندگی در زمان کوچ از بین رفتن این تعداد دام را به دنبال داشت و ضرر اقتصادی سنگینی به صاحبان آنها وارد کرد.

روح الله افشاریان، مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سمیرم سپس با ارائه گزارشی از سیل سال گذشته و اختصاص ساختمانهای احداثی این نهاد به آسیب دیدگان، تصریح کرد: همه خانههای مجموعه ۱۴۰ واحدی بنیاد مسکن به این گروه ا ختصاص داده شد و تعدادی از سیلزدگان نیز در خانه های استیجاری با تامین ودیعه دولتی ساکن شدند.

سیلاب و آبگرفتگی‌های فرودین ماه امسال و سال گذشته، خسارت‌هایی به بخش‌ها و زیر ساخت‌های عمومی، باغ‌ها، مزارع و منازل شهرستان کوهستانی سمیرم وارد کرد و علاوه بر طغیان رودخانه‌ها، بار دیگر به پل تازه نصب روستای ده‌بزرگ بخش پادنا آسیب زد که با اقدام به موقع راهداران جلوی تخریب آن گرفته شد.

شهرستان سمیرم در ضلع شمالی رشته کوه دنا و زاگرس میانی، با پنج هزار و ۲۲۴ کیلومتر مربع مساحت، ۱۵۰ روستا و آبادی، چهار بخش و ۶ شهر در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان و ۱۶۴ کیلومتری شمال یاسوج واقع شده است.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=33198

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: