عوامل مؤثر بر قیمت لوله داربستی

لوله‌های داربستی که عمدتا از جنس فولاد یا گالوانیزه هستند، نقشی کلیدی در برپایی سازه‌های موقت و بلندمرتبه ایفا می‌کنند و پایداری و ایمنی را برای کارگران و سازه در طول مراحل ساخت و ساز فراهم می‌کنند...

چه عواملی برقیمت لوله داربستی موثر است

لوله‌های داربستی که عمدتا از جنس فولاد یا گالوانیزه هستند، نقشی کلیدی در برپایی سازه‌های موقت و بلندمرتبه ایفا می‌کنند و پایداری و ایمنی را برای کارگران و سازه در طول مراحل ساخت و ساز فراهم می‌کنند…

آهن پرایس:در دنیای ساخت و ساز، جایی که آسمان‌خراش‌ها سر به فلک می‌کشند و سازه‌های عظیم برپا می‌شوند، لوله داربستی به‌عنوان ستون‌های استوار، نقشی حیاتی و غیرقابل انکار برای پیشبرد پروژه‌های در حال ساخت یا تعمیر و نگهداری ایفا می‌کند. این لوله‌ها نقشی کلیدی در برپایی سازه‌های موقت و بلندمرتبه ایفا می‌کنند و پایداری و ایمنی را برای کارگران و سازه در طول مراحل ساخت و ساز فراهم می‌کنند.

لوله داربستی در میان صنعتگران به لوله ۵ هم شناخته می‌شود که سایز آن ۱۱٫۲ اینچ است. تولید لوله داربستی از ورق سیاه و به روش نورد گرم صورت می‌گیرد و در دو نوع سبک و سنگین عرضه می‌شود که هر یک کاربرد و وزن متفاوتی دارند.

لوله داربست

مشخصات فنی لوله داربستی

جنس لوله‌های داربستی از فولاد یا گالوانیزه است. انتخاب نوع جنس به عوامل مختلفی مانند شرایط آب و هوایی، میزان بارگذاری و بودجه پروژه بستگی دارد زیرا قیمت لوله داربست گالوانیزه به دلیل فرایند تولید و کیفیتی که دارد از قیمت لوله داربستی فولادی گران‌تر است. لوله‌های فولادی برای شرایط معمولی مناسب هستند، در حالی که لوله‌های گالوانیزه در برابر زنگ زدگی و خوردگی مقاوم‌تر هستند.

لوله‌های داربستی مطابق با استانداردهای ملی و بین‌المللی مانند API 5L و ASTM A53 تولید می‌شوند. سایز استاندارد لوله داربستی ۴۸٫۳ میلی‌متر قطر خارجی و ۳٫۲ میلی‌متر ضخامت دیواره دارد البته این سایزها می‌توانند با توجه به نیاز و کاربردهای مختلف، متغیر باشند.

طول استاندارد لوله داربستی ۶ متر است و وزن آن نیز عمدتا به ضخامت و طول آن بستگی دارد که در قیمت لوله داربستی نیز اثرگذار است. سایز استاندارد لوله داربستی دارای ضخامت دیواره ۳٫۲ میلیمتر است اما پرکاربردترین ضخامت این محصول ۲ و ۲٫۵ میلیمتراست.

انواع لوله داربستی

  • داربست مثلثی:این نوع داربست از فریم‌های مثلثی شکل با اتصال نر و ماده تشکیل شده است. راحت باز و بسته شدن و عدم نیاز به کارگر ماهر از مزایای این نوع داربست است.

انواع لوله داربست

  • داربست چکشی کاسه‌ای:این نوع داربست از پایه‌های قائم و مهارهای افقی تشکیل شده و قابلیت توسعه در پلان، عدم نیاز به مهاربندی در ارتفاعات زیاد و امکان استفاده در داربست‌بندی نمای ساختمان‌ها از مزایای داربست چکشی کاسه‌ای به شمار می‌رود.
  • داربست چکشی یا ستاره‌ای:این نوع داربست از مهارهای افقی و پایه‌های قائم تشکیل شده و به دلیل سهولت در باز و بسته شدن، عدم نیاز به آچار یا مهاربندی در ارتفاعات زیاد، عدم نیاز به کارگر ماهر و سهولت در جابجایی، به عنوان یکی از محبوب‌ترین انواع داربست شناخته می‌شود.

نرخ لوله داربستی

عوامل مؤثر بر قیمت لوله داربستی

قیمت لوله‌ داربستی به عوامل متعددی بستگی دارد که می‌توان آنها را به دو دسته کلی عوامل داخلی و عوامل خارجی تقسیم کرد:

  • مواد اولیه:قیمت مواد اولیه مانند ورق سیاه فولادی و شمش فولاد، نقشی اساسی در قیمت تمام شده لوله‌ داربستی دارد. نوسانات قیمت مواد اولیه در بازار داخلی و جهانی می‌تواند به طور مستقیم بر قیمت روز لوله‌ داربستی تاثیر بگذارد.
  • دستمزد نیروی کار:هزینه‌های مربوط به نیروی کار، شامل حقوق و دستمزد، بیمه و سایر مزایا از دیگر عوامل موثر بر قیمت لوله داربستی است.
  • هزینه‌های تولید:سایر هزینه‌های مرتبط با فرآیند تولید مانند انرژی، حمل و نقل، انبارداری و … نیز در قیمت نهایی لوله‌ داربستی لحاظ می‌شوند.
  • اقتصاد کشور:وضعیت اقتصادی کشور و نرخ تورم، از جمله عواملی هستند که بر قیمت لوله‌ داربست تاثیر می‌گذارند. در شرایط تورمی، قیمت مواد اولیه و سایر هزینه‌های تولید افزایش می‌یابد که این امر به نوبه خود، قیمت نهایی لوله‌ها را بالا می‌برد.
  • نرخ ارز:قیمت دلار نقشی کلیدی در قیمت تمام شده لوله‌های داربستی و گالوانیزه دارد؛ زیرا بخش قابل توجهی از مواد اولیه و تجهیزات مورد استفاده در تولید این لوله‌ها، از خارج از کشور وارد می‌شود.
  • قیمت مواد اولیه در بازار جهانی:قیمت مواد اولیه مانند ورق سیاه فولادی و شمش فولاد در بازار جهانی، بر قیمت تمام شده لوله‌های داربستی در داخل کشور نیز تاثیر می‌گذارد.

قیمت لوله داربستی

محاسبه قیمت لوله دارستی

برای محاسبه قیمت لوله داربستی و برآورد هزینه نهایی این محصول علاوه‌بر فاکتورهای بالا موارد متعددی را باید هنگام خرید نیز مدنظر قرار داد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌شود.

  • قیمت‌گذاری بر اساس تعداد و اندازه سفارش:در این روش، قیمت لوله‌ داربستی با توجه به تعداد و اندازه سفارش مشتری تعیین می‌شود. به طور کلی، سفارش‌های با حجم بیشتر، قیمت پایین‌تری دارند.
  • تعیین قیمت با توجه به قطر و ضخامت دیواره لوله:قیمت لوله‌ها با توجه به قطر و ضخامت دیواره آنها نیز متفاوت است. لوله‌هایی با قطر و ضخامت بیشتر، قیمت بالاتری دارند.
  • محاسبه و تعیین قیمت بر ‌پایه بازار و رقبای موجود:تولیدکنندگان و فروشندگان لوله‌های داربستی، قیمت محصولات خود را با توجه به شرایط بازار و قیمت‌های رقبای خود نیز تعیین می‌کنند.
  • قیمت‌ لوله داربست ممکن است به‌صورت روزانه تغییر کند بنابراین ضروری است هنگام خرید از آخرین قیمت لوله داربستی مطلع باشید به همین دلیل می‌توانید برای اطلاع از آخرین قیمت لوله داربستی به سایت آهن پرایس مراجعه کنید.

نحوه خرید لوله داربستی

هنگام خرید لوله داربستی لازم است نوع سازه، ارتفاع سازه، بودجه، مهارت کارگران در مورد انتخاب نوع داربست را مدنظر قرار دهیم؛ زیرا نوع سازه و پیچیدگی آن در انتخاب نوع داربست مؤثر است. برای سازه‌های بلندمرتبه، به داربست‌های قوی‌تر و با ثبات‌تر نیاز است و قیمت انواع داربست‌ها نیز با یکدیگر متفاوت است.

برخی مشتریان به جای خرید این محصول برای انجام پروژه‌های خود به اجاره لوله داربستی اقدام می‌کنند که این روش علاوه‌بر‌ مزایایی همچون صرفه‌جویی در هزینه و حمل و نصب آن، معایبی نیز دارد که شامل زمان‌بندی محدود اجاره و تحمیل هزینه اضافه در صورت آسیب به لوله یا زمان‌بر بودن پروژه می‌شود.

با وجود این برخی مشتریان ترجیح می‌دهند لوله داربستی مورد نیاز خود را خریداری کنند؛ در چنین شرایطی اگر قصد خرید لوله داربستی دارید، می‌توانید از طریق شماره ۰۲۱۵۴۱۰۳ با کارشناسان شرکت آهن پرایس تماس بگیرید و علاوه‌بر دریافت مشاوره رایگان، سفارش خود را نیز ثبت کنید.

 

 

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=291251

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: