مهدی حسینینژاد روز پنجشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در محل استانداری کرمان افزود: قیمت خرما در سال ۹۸ بیش از ۲۲ هزار تومان و اکنون این نرخ به علت برخی چالش ها از جمله عوارض صادراتی به ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است. وی با اشاره به متوسط […]
مهدی حسینینژاد روز پنجشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در محل استانداری کرمان افزود: قیمت خرما در سال ۹۸ بیش از ۲۲ هزار تومان و اکنون این نرخ به علت برخی چالش ها از جمله عوارض صادراتی به ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است.
وی با اشاره به متوسط مصرف خرما کشور ۸۰ هزارتن در ماه مبارک رمضان است اظهار داشت: همچنین کرونا موجب کاهش قیمت محصولات خرمای استان کرمان شد و در ماه مبارک رمضان بازار داخلی را تامین کردیم.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: برنامه ریزی کنیم که تصمیمات ملی در حوزه محصولات کشاورزی و خرما، استان کرمان را در حوزه تامین نیاز داخلی و صادرات دچار چالش نکند.
وی اظهار داشت: درحال رایزنی برای بحث تعهد ارزی محصول صادراتی پسته هستیم اما با توجه به چالش های ارزی کشور این چالش به راحتی عملیاتی نمی شود.
حسینینژاد با بیان اینکه مشکل ما فقدان مدیریت واحد در محصول پسته است گفت: از طریق تهاتر و با تعویض کالا با کالا می توانیم پسته را بفروشیم و به جای آن تجهیزات و ماشین آلات شرکت مس را با مدیریتی واحد وارد کنیم.
وی بیان داشت: رقابت کاذبی در استان کرمان اتفاق افتاده که قیمت پسته را کاهش می دهد.
سعید برخوری رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان نیز گفت: آثار کرونا ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان محصولات کشاورزان این منطقه خسارت دید که جای رسیدگی دارد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: بیمه بیکاری ۳ هزار میلیارد تومان تا پایان امسال است که با تاخیر پرداخت می شود.
محمدرضا پورابراهیمی افزود: محدودیت های ناشی از صادرات مثل تعرفه را برای بازه زمانی کوتاه مدت لغو کنیم که کاهش صادرات استان کرمان جبران شود.
وی بیان داشت: همچنین مشوق های صادراتی جایگزین تعرفه ها شود زیرا صادرات غیرنفتی ما به شدت کاهش یافته است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: مصادیق این بخش را اتاق بازرگانی احصا کند و در صورتی که ستاد ملی کرونا آن را تصویب کند، کرمان ۷۰ درصد استان ها سهم می برد.
Saturday, 23 November , 2024