این بانوی کارآفرین که اکنون مدیریت مجموعه ورزشی، فرهنگی «اندیشه» را برعهده دارد، فعالیت خود را از سال ۷۸ و با سرمایه شخصی آغاز کرده و اکنون ۳۹ نفر در مجموعه او مشغول به کار هستند. وی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین گفت: فعالیت خود را با مربیگری بدنسازی و یوگا در سالن‌های […]

این بانوی کارآفرین که اکنون مدیریت مجموعه ورزشی، فرهنگی «اندیشه» را برعهده دارد، فعالیت خود را از سال ۷۸ و با سرمایه شخصی آغاز کرده و اکنون ۳۹ نفر در مجموعه او مشغول به کار هستند.
وی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین گفت: فعالیت خود را با مربیگری بدنسازی و یوگا در سالن‌های اجاره‌ای آغاز کردم، تحصیلات ورزشی دارم و علاقه فراوانم به ورزش، باعث شد به فکر کارآفرینی در بخش خدمات ورزشی به زنان بیفتم.
زرافشانی سرمایه اولیه اش را برای آغاز فعالیت ۵۳۰ میلیون تومان سرمایه شخصی و ۶۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی اعلام کرد و افزود: پس از یک سال دوندگی موفق به دریافت مجوزهای لازم برای احداث شدم و سه سال نیز زمان صرف ساخت و ساز مجموعه ورزشی کرده ام. 
این بانوی کرمانشاهی که ۲ سال به عنوان کارآفرین برتر استان معرفی شده و امسال نیز به جشنواره ملی کارآفرینان کشور راه یافته؛ می گوید در ابتدا با هشت رشته‌ ورزشی، مانند انواع رشته های بدنسازی بادی بیلدینگ، فیتنس. ایروبیک، ژیمناستیک، شنا و یوگا فعالیتم را آغاز کردم و اکنون توانسته ام رشته های ورزشی مجموعه ام ر ا به ۲۰ رشته و یک مرکز فرهنگی ارتقاء دهم.
او محیط کارآفرینی اش را شامل ۹۰۰ متر مربع زیربنا و در چند طبقه اعلام کرد و گفت: این مجموعه ورزشی، فرهنگی شامل ۶ سالن چند منظوره ورزشی و یک سالن فرهنگی شامل کلاس های نقاشی، کار روی بوم، قلمکاری، انواع دوزندگی و صنایع دستی است.
او می گوید؛ در مجموعه ورزشی ام به فکر ارایه خدمات ورزشی، فرهنگی به همه رده های سنی بانوان از کودکان سه ساله با رشته های ورزشی ایروبیک، ژیمناستیک، ترامبولینگ جامپینگ، اسکیت، آمادگی جسمانی و مادربزرگ ها با رشته های ورزشی آب درمانی، ایروبیک و آمادگی جسمانی بوده ام. 
زرافشانی یکی از مهم ترین موانع بانوان را برای رفتن به باشگاه و ورزش کردن، نگرانی از بابت نگهداری و مراقبت کودکانشان عنوان کرد و افزود: او این دغدغه مادران را درک کرده و به همین دلیل در سالیان اخیر بخشی را به نام مادر و کودک به مجموعه ای خود اضافه کرده است تا در زمان ورزش مادران، کودکان نیز با یک مربی حرفه ای مشغول به ورزش و بازی باشند. 
او افزود: سالن دیگری از مجموعه اش را به رشته های ورزشی آبی اختصاص داده و شامل استخر، سونا، جکوزی، آب درمانی و حمام ترکی است و چون خانم ها مدیریت تمام بخش ها را برعهده دارند از امنیت بالای برخوردار است.
این کارآفرین موفق فضا برای ورزش کردن بانوان را بسیار کم و محدود دانست و اذعان کرد: در کلان شهر کرمانشاه فقط یک مجموعه ورزشی دولتی دیگر به نام «کوثر» ویژه زنان وجود دارد که رشته های ورزشی بانوان را پوشش می دهد.
زرافشانی با اشاره به محدودیت های ورزشی بانوان افزود: ظرفیت برای توسعه مجموعه‌های ورزشی بانوان در استان بالا است.
وی با بیان اینکه هنوز برای کارآفرینی اش تبلیغ نکرده است، گفت: اکثر باشگاه‌های زنان در سطح استان در رشته ایروبیک و بدنسازی و آن هم یک روز در میان فعال هستند و زمینه برای کارآفرینی جدید دربخش ورزش بانوان فراوان است. 
او در بخش دیگر از سخنان خود گفت: کارآفرینی امروز کار بسیار سختی است و به تنهایی امکان پذیر نیست و باید حتما حمایت های مالی، فنی مشاوره ای از فرد صورت بگیرد.
زرافشانی در ادامه یکی از وظایف خود را در سال جهش تولید کمک به کارآفرینان نو پا و شرکت های تازه تاسیس ذکر کرد و افزود: می خواهد مثل یک هلدینگ عمل کند، یعنی با تجربه ای که در حیط کارآفرینی به ویژه ورزش دارد در راه اندازی کار جدید به کارآفرینان نوپا سرمایه، مشاوره و راهنمایی بدهد و در سود زیان آنان نیز شریک شود.
او گفت: کار فقط با شعار دادن به سرانجام نمی رسد باید حتما از کار آفرینان نوپا و شرکت های تازه تاسیس پشتیبانی مالی و فنی به عمل آید تا بتوانند اشتغالزایی داشته باشند ولی متاسفانه اغلب تسهیلات با درصد سود پایین به جای کارآفرینان به افراد دیگر تعلق می گیرد که توان اشتغالزایی کمتری دارند، اگر به دنبال اشتغال و کارآفرین هستیم طبیعتا باید به کارآفرین باید تسهیلات با سود کمتری اختصاص یابد.