پیمان عینالقضاتی در گفتوگو با خبرنگار پردیسان آنلاین در مرکزی اظهار کرد: توسعه پایدار بر پایه نیازهای واقعی و تصمیمگیریهای عقلایی با در نظر گرفتن ملاحظات مختلف اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی است.
وی افزود: بحث و گفتوگوی کارشناسی در حوزه عدالت شهری در شورای ششم طی چندین جلسه انجام شده و یکی از مهمترین نکات در توسعه پایدار شهری رعایت توازن شهری در حوزههای مختلف با کاربریهای فرهنگی، اجتماعی و آموزشی است.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه عدالت اجتماعی رکن اساسی توسعه پایدار شهری است، خاطرنشان کرد: یکی از مباحث مهم پیرامون مسائل شهری، مفهوم توسعه پایدار شهری است.
عینالقضاتی تصریح کرد: در بررسی اولیه مشاهده شد که بحث کمبود سرانههای آموزشی را در مناطق کمبرخوردار داریم که این موضوع را در طرح جامع شهری بررسی کردیم و با توجه به حضور مشاور در این عرصه یافتهها حکایت از آن دارد که ۶۰ درصد از کاربریهای آموزشی سطح شهر اراک تحقق پیدا نکرده است.
وی ادامه داد: یکی از دلایل این موضوع مالکیت زمینهایی است که آموزشی است و نوع مالکان آن خصوصی هستند.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی کلانشهر اراک اضافه کرد: به این نتیجه رسیدیم که باید نقش مدیریت شهری بهویژه شورای شهر را بهعنوان مطالبهگر مردم در این عرصه در نظر گیریم.