طرح‌های مهم اقتصادی فیروزه در سال جهش تولید به ثمر می‌رسد

️ابوالفضل حکیم‌پور روز دوشنبه در نخستین جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی شهرستان فیروزه در سال ۹۹ افزود: با توجه به کاهش و محدودیت اعتبارات دولتی در سال جاری مهمترین محور توسعه این شهرستان حضور موثر بخش خصوصی، تعاونی و کمک معین‌های اقتصادی است.
وی اضافه کرد: بروز بیماری کرونا در کشور تاثیر به سزایی بر درآمدهای کشور داشته و بایستی با تقویت بخش خصوصی، کاهش بوروکراسی پیچیده اداری و با کمک معین های اقتصادی فیروزه، گام های توسعه این شهرستان را در سال جاری محکم و استوار برداریم.
فرماندار فیروزه گفت: همه مدیران دستگاه‌ها بایستی برای سال جاری برنامه عملیاتی داشته و به صورت جهادی در صحنه خدمت حاضر باشند و برای کسب سهم شهرستان از استان تلاش مضاعف داشته باشند.
حکیم پور افزود: هر چند شهرستان فیروزه در بین مناطق آلوده قرار دارد و مردم هم رفت و آمد مکرر به شهرستان های مجاور دارند اما وضعیت فیروزه سفید است.
وی ادامه داد: با عنایت به فرارسیدن ماه مبارک رمضان همچون گذشته نسبت به دریافت و توزیع حجم مناسبی از کالاهای اساسی در فیروزه اقدام و نیازهای اساسی مرتفع شده است.
نماینده مردم شهرستان‌های نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه ضمن‌قدردانی از فعالان حوزه سلامت گفت: طی این مدت اجرای یکسری از طرح‌ها در نیشابور و فیروزه با پیگیری به نتیجه رسید و آنچه بر زمین ماند به علت کسری بودجه دولت بود و امیدوارم نمایندگان بعدی طرح‌های نیمه تمام را پیگیری کنند تا به ثمر برسد.
حمید گرمابی افزود: خسارات حاصل از کرونا بر کسب و کار مردم چشمگیر بوده و برای جبران آن باید از کسب و کارهای آسیب دیده کرد.
دیگر نماینده مردم شهرستان‌های نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی هم گفت: همزمانی تحریم ها و شیوع کرونا بودجه های دولتی را بسیار محدود کرده است و در این شرایط مدیریت ادارات و خدمت رسانی به مردم، هنر مدیران شهرستان است.
هاجر چنارانی افزود: در این شرایط باید برای استفاده از منابع بومی شهرستان مانند معدن فیروزه توجه و برنامه‌ریزی ویژه کرد.
مرکز شهرستان ۴۲ هزار نفری فیروزه در ۱۶۲ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=56644

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: