طراحی و تولید ربات حکیم اردبیل جزو ۱۰ فناوری برتر کشور شد

حبیب ابراهیم‌پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین افزود: این ربات برای حمایت از جامعه پرستاری و در جهت پیشگیری از ویروس کرونا و خدمات‌دهی در بیمارستان‌ها ساخته شده و به تولید انبوه می‌رسد.

وی ادامه‌داد: این ربات به نام حکیم نام‌گذاری شده و دومین ربات پرستاری می‌باشد که بعد از چین در ایران توسط فناوران اردبیلی ساخته شده است.

ابراهیم‌پور بیان‌کرد: در کنار تولید ربات حکیم برای کمک به درمان بیماران مبتلا به بیماری کرونا تولید انواع ماسک به ویژه N۹۵، طراحی و ساخت دستگاه تولید ماسک جراحی و ماسک N۹۵، تولید کابین ضدعفونی کننده و لباس جراحی، راه‌اندازی سامانه اینترنتی غربالگری کرونا و تولید ژل ضدعفونی کننده از جمله فناوری‌های این استان است که تلاش می‌شود این فناوری‌ها توسعه یابد.

وی افزود: به همت هسته‌های فناور پارک علم و فناوری استان اردبیل طراحی و ساخت تونل استریل کننده هوشمند، سیستم بهینه و هوشمند ضدعفونی کننده سطوح وسایط نقلیه، لباس ایزوله مخصوص کادر درمانی، دستگاه ضدعفونی کننده دست و اشیای دستی، تونل ضدعفونی کننده، ساخت دستگاه‌های ضدعفونی کننده برای دستگاه‌های آی‌تی‌ام و همچنین تولید ماسک حرارتی برای افزایش دمای ریه به انجام رسیده و در سال جهش تولید حکایت از توان بالای محققان و پژوهشگران پارک علم و فناوری استان اردبیل است.

ابراهیم‌پور با بیان اینکه کار جهادی در پارک اردبیل صورت گرفته، گفت: با شیوع بیماری کرونا در استان اردبیل پارک علم و فناوری در یک حرکت جهادی اقداماتی ماندگار انجام داده که خروجی آن به نفع توسعه و پیشرفت کشور بوده است.

وی افزود: با بالا گرفتن تب شیوع کرونا در سطح ملی و استان اردبیل از اسفندماه سال گذشته پژوهشگران، فناوران و جوانان خلاق و ایده‌پرداز اردبیلی با محوریت پارک علم و فناوری و مدیریت توانمند این مجموعه پای کار آمدند تا با نیت کاستن از استرس و التهاب عمومی با فناوری‌های نوین محصولاتی را تولید کنند که در سطح کشور نیز بی‌نظیر بوده است.

رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل بیان‌کرد: تنوع و تکثر این تولیدات و اقدامات پارک علم و فناوری استان اردبیل برای مقابله با ویروس کرونا به حدی رسیده که فراتر از مرزهای استانی و ملی حتی در سطح جهانی نیز از این محصولات و تولیدات به نیکی یاد شده و نام اردبیل در زمره فناوری‌های جدید در بخش درمان کرونا به ثبت رسیده است.

‌ ابراهیم‌پور اظهارداشت: فناوران ما موفق شدند سامانه تشخیص ویروس کووید ۱۹ را با اشعه ایکس با تصاویر رادیولوژی انجام داده و نسبت به طراحی و ساخت دستگاه تولید ماسک جراحی سه لایه اقدام کنند.

وی همراهی پارک علم و فناوری را با شهرداری‌ها برای تولید و عرضه ماشین ضدعفونی کننده تمام اتوماتیک شهری یادآور شد و گفت: این تجهیزات در اختیار شهرداران استان قرار گرفته تا به صورت مرتب ضدعفونی مناطق آلوده و پرخطر شهری را انجام دهد و استفاده گسترده این فناوری به همت شهرداران بستگی دارد.

رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل همچنین از تولید عینک طبی و شیلد محافظ صورت و همچنین شیلد ایزوله محافظ صورت و ساخت سنسور آسانسور و همچنین ضدعفونی کننده اشیای مبتنی بر لامپ UV به عنوان دستاورد ارزشمند پارک علم و فناوری خبرداد.

وی گفت: تلاش و مجاهدت پارک فناوری استان اردبیل در تولید این محصولات و همچنین راه‌اندازی سامانه خدمات پزشکی آنلاین حکایت از توان بالای پژوهشگرانی است که در پارک سعی می‌کنند در حوزه‌های مختلف توان خود را به نمایش بگذارند.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=85237

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: