به گزارش واحد خبر سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم، پیام جوادیان با اشاره به سیستم آبیاری بوستان جوان، اظهار کرد: شهرداری قم از قدیم الایام حق آبه داشته است و در قدیم که آبیاری و استفاده از آب به شکل امروز نبوده در امور مختلفی این آب استفاده میشده است. مدیرعامل سازمان پارکها […]
به گزارش واحد خبر سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم، پیام جوادیان با اشاره به سیستم آبیاری بوستان جوان، اظهار کرد: شهرداری قم از قدیم الایام حق آبه داشته است و در قدیم که آبیاری و استفاده از آب به شکل امروز نبوده در امور مختلفی این آب استفاده میشده است.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم ادامه داد: بعد از اینکه شهرها گسترش پیدا کردند و علم پیشرفت کرد و آب به شکل لوله کشی در اختیار همه قرار گرفت دیگر مطالبهای در خصوص این حقابه صورت نگرفت و از بخشی از این آب کشاورزان استفاده میکردند و بخشی از این آب بلااستفاده میماند و به قمرود ریخته میشد و هدر میرفت.
جوادیان با تاکید بر اینکه طبق مستندات و با پیگیریهایی که از واحد آب و خاک وزارت کشاورزی استان شد مشخص شد که شهرداری قم ۱۰۲۴ سهم از ۳۲۷۰۰ سهم از حق آبه رودخانه را دارد، خاطرنشان کرد: این حق آبه را در سال ۹۸ طی صورتجلسهای با محوریت دفتر اموری شهری استانداری مجدد دریافت کردیم و در اختیار شهرداری قرار گرفت.
وی بیان کرد: در حال حاضر بخش از این آب در دریاچه بوستان جوان ذخیره شده و برای آبیاری فضای سبز مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم با اذعان به اینکه برداشت حق آبه از قم رود باعث شد که دو حلقه چاه از مدار برداشت خارج شده و خاموش گردد و در استفاده از آبهای زیرزمینی صرفه جویی شود، گفت: البته طی سالهای اخیر شهرداری نگاه ویژهای به امر صرفهجویی در مصرف آب داشته و با گسترش شبکه آبیاری تحت فشار گام مهمی در این مسیر برداشته است.**
Saturday, 23 November , 2024