شیلی میزبان برج عظیم حرارتی خورشیدی جهان / مقابله با آلودگی صوتی در شهر بلژیکی

جدیدترین خبرهای شهرهای جهان ایمنا را در این بسته خبری بخوانید.

به گزارش سرویس ترجمه پردیسان آنلاین، «شیلی میزبان برج عظیم حرارتی خورشیدی جهان»، «مقابله با آلودگی‌های هوا و صوتی به روش لیتوانی»، «سیستم مسیریاب عابران پیاده و دوچرخه‌سواران در سنگاپور»، «افزایش چادرنشینی و بی‌خانمانی در لندن»، «جمع‌آوری کتاب‌های آسیب دیده برای بازیافت در بریتیش کلمبیا»، «بازگشایی کلیسای نوتردام در ۲۰۲۴»، «موفقیت بازیافت رنگ در نیویورک»، «فروش هدایای کریسمس برای تأمین مخارج در فرانسه»، «مقابله با آلودگی صوتی در شهر بلژیکی با فواره‌های آب» و «تولید گاز طبیعی در محل دفن زباله در استرالیا» را در این بسته خبری مدیریت شهرهای جهان پردیسان آنلاین بخوانید.

شیلی میزبان برج عظیم حرارتی خورشیدی جهان

شیلی میزبان یکی از چهار برج عظیم حرارتی خورشیدی در جهان است که با هدف حذف سوخت‌های فسیلی و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر راه‌اندازی شده‌اند. صحرای آتاکامای شیلی که تنها برج حرارتی خورشیدی در آمریکای لاتین را در خود جای داده به نمادی از انقلاب انرژی شیلی علیه تغییرات آب‌وهوایی تبدیل شده است. این سازه عظیم ۲۴۰ متری یکی از ارکان برنامه جاه‌طلبانه انرژی سبز کشور است که در ۲۰۱۹ آغاز شد و هدف آن جایگزینی کامل سوخت‌های فسیلی با انرژی‌های خورشیدی تا ۲۰۴۰ است.

شیلی به‌طور هم‌زمان پروژه دیگری نیز برای تبدیل یک نیروگاه ترموالکتریک با سوخت زغال سنگ به یک سیستم ذخیره‌سازی بزرگ برای انرژی‌های تجدیدپذیر راه‌اندازی کرده است. تابش خورشیدی بالا و نمک‌های استخراج شده از خشک‌ترین بیابان روی کره زمین، مواد تشکیل‌دهنده یک ترکیب انرژی قدرتمند برای تولید و ذخیره الکتریسیته در این کشور محسوب می‌شوند.

شیلی میزبان برج عظیم حرارتی خورشیدی جهان / مقابله با آلودگی صوتی در شهر بلژیکی

مقابله با آلودگی‌های هوا و صوتی به روش لیتوانی

ویلنیوس، پایتخت لیتوانی، قصد دارد یکی از خیابان‌های شهر را به عنوان بستر آزمایشی برای یافتن راه‌حل آلودگی‌های هوا و صوتی با نصب حسگرهای ویژه تغییر دهد. مقامات ویلنیوس در حال حاضر به دنبال خیابانی مناسب هستند تا آن را به بستر آزمایشی برای کاهش آلودگی‌های هوا و صوتی تبدیل کنند. این اقدام بخشی از پروژه‌ای موسوم به LIFE GreenMe5 است که پایتخت لیتوانی در آن مشارکت دارد.

هدف LIFE GreenMe5 پیاده‌سازی اقدامات در پنج حوزه است: کاهش آلودگی‌های هوا و صوتی، ارتقای تنوع زیستی، مدیریت منابع آب و ترویج اقتصاد دایره‌ای؛ علاوه بر ویلنیوس، ادارات شهری در اسپانیا، ایتالیا و سوئد نیز در این پروژه مشارکت دارند که هر کدام از آن‌ها تصمیم گرفته‌اند در یکی از پنج حوزه فعالیت ذکرشده، تغییراتی ایجاد کنند.

سیستم مسیریاب عابران پیاده و دوچرخه‌سواران در سنگاپور

یک سیستم آزمایشی مسیریاب برای عابران پیاده و دوچرخه‌سواران در شهر ایشون سنگاپور مورد آزمایش قرار گرفته است. در مجموع ۳۵ تابلو و نشانه به‌صورت استراتژیک در دو منطقه شهر ایشون سنگاپور قرار می‌گیرد تا یک شبکه راه‌یاب جامع ایجاد شود، این تابلوها نشانگرهای فیزیکی و نمادهای مسیریاب را نشان می‌دهد که مسیرهای واضحی برای دسترسی به امکانات ضروری مانند ایستگاه‌های اتوبوس، مسیرهای دوچرخه‌سواری و مکان‌های دیدنی به کاربران ارائه می‌دهد.

سیستم مسیریاب یادشده برای پاسخگویی به نیازهای متنوع جامعه طراحی شده است، تابلوهای در نظر گرفته شده مقاصد نزدیک را نشان می‌دهد و اطلاعات تکمیلی در مورد مکان‌ها را ارائه می‌دهد؛ موفقیت این طرح آزمایشی پیامدهای مهمی برای آینده ناوبری شهری دارد و به بخش جدایی ناپذیر از شبکه دوچرخه‌سواری تبدیل می‌شود، همچنین استاندارد جدیدی برای دسترسی به محیط‌های شهری ایجاد می‌کند.

شیلی میزبان برج عظیم حرارتی خورشیدی جهان / مقابله با آلودگی صوتی در شهر بلژیکی

افزایش چادرنشینی و بی‌خانمانی در لندن

بی‌خانمانی در لندن با افزایشی ۱۱ درصدی به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است و شهر اکنون حدود ۱۶۷ هزار بی‌خانمان دارد. این اتفاق به‌ویژه در پس‌زمینه موج جدیدی از استعمال موادمخدر مصنوعی رخ داده که بخش‌هایی از شهر را فراگرفته است و بسیاری از مصرف‌کنندگان خود را با آسیب‌های جدی مواجه می‌کند.

از سوی دیگر افزایش اجاره‌بها و بحران هزینه‌های زندگی به‌عنوان عوامل کلیدی در قرار گرفتن مردم در این موقعیت خطرناک باعث تشکیل «مناطق چادری» در خیابان تاتنهام کورت شهر شده است. این افراد با سرد شدن هوا و به‌دلیل در اختیار نداشتن لباس‌های مناسب باید به ایستگاه‌های مترو و قطار پناه ببرند یا ساکن چادرهای کنار خیابان‌ها شوند و خود را از گزند سرمای سخت حفظ کنند.

جمع‌آوری کتاب‌های آسیب دیده برای بازیافت در بریتیش کلمبیا

اطلاعات ارائه شده نشان می‌دهد که کتابخانه بریتیش کلمبیا بیش از ۵۰ هزار پوند کتاب آسیب دیده را در یک بازه زمانی تقریباً یک ساله برای بازیافت جمع‌آوری کند.

سطل‌های مخصوص کتاب‌های آسیب دیده و قدیمی در کتابخانه عمومی مخصوصی در بریتیش کلمبیا در کانادا قرار گرفته شده است، طرح بازیافت کتاب‌ها از زمانی شروع شد که مشخص شد کتاب‌های آسیب دیده سطل‌های مسکونی را آلوده می‌کنند؛ توصیه شده است که کتاب‌های با جلد سخت و ضخیم در این سطل‌ها قرار نگیرد.

به نظر می‌رسد که کتاب‌های آسیب دیده و قدیمی که در سطل‌های در نظر گرفته شده ریخته می‌شود، به یک مرکز بازیافت منتقل می‌شوند، سپس صحافی‌ها و جلد کتاب جدا می‌شود و کاغذها بازیافت می‏‌شوند.

شیلی میزبان برج عظیم حرارتی خورشیدی جهان / مقابله با آلودگی صوتی در شهر بلژیکی

بازگشایی کلیسای نوتردام در ۲۰۲۴

بازگشایی نوتردام ۸۶۰ ساله در دسامبر ۲۰۲۴ اعلام شد. این اثرتاریخی و معماری گوتیک، پانزدهم آوریل ۲۰۱۹ دچار آتش‌سوزی و بخش‌های مهمی از آن تخریب شد.

مناره مخروطی نوتردام که به یک خروس طلایی جدید مزین شده است، هفته گذشته به جای سابق خود بازگشت. در حالی که گردشگران و شهروندان پاریسی در خارج از کلیسای جامع برای بازگشت یکی از نمادین‌ترین مجسمه‌های پاریس انتظار می‌کشیدند، نزدیک به ۵۰۰ صنعتگر مشغول کار بازسازی این بنای تاریخی بودند.

رئیس جمهور فرانسه در بازدید اخیر از محل ساخت و ساز، وعده داد که کارها طبق برنامه زمان‌بندی شده پیش می‌رود و نوتردام پس از گذشت پنج سال و هفت ماه از آتش‌سوزی سال ۲۰۱۹، در هشتم دسامبر ۲۰۲۴ به روی عموم باز خواهد شد.

موفقیت بازیافت رنگ در نیویورک

یک طرح جدید در زمینه بازیافت رنگ در شهر واترتاون ایالت نیویورک اجرا شده است که هدف آن کمک به مدیریت رنگ باقیمانده است. این برنامه به خانوارها و مشاغل کمک می‌کند که رنگ، روغن و لاک باقیمانده را با ایجاد مکان‌هایی در مراکز محلی و خرده‌فروشان بازیافت کنند. همه مکان‌های بازیافت در نظر گرفته شده حداکثر پنج گالن رنگ را از هر فرد می‌پذیرد، البته ممکن است بعضی از مراکز مقدار بیشتری نیز قبول کنند.

دو مرکز بازیافت رنگ در شهر واترتاون حداکثر ۲۵ گالن رنگ می‌پذیرند، به نظر می‌رسد که مراکز بیشتری در سطح شهر افتتاح خواهد شد؛ در این صورت افرادی که قصد دارند رنگ‌ها را دور بریزند، تشویق می‌شوند که آن‌ها را تحویل محل بازیافت دهند، البته باید قبل از مراجعه تماس بگیرند تا مطمئن شوند مرکز بازیافت می‌تواند مقدار و نوع رنگ مورد نظر شما را بپذیرد، هیچ هزینه‌ای نیز برای این کار نباید پرداخت کنند.

شیلی میزبان برج عظیم حرارتی خورشیدی جهان / مقابله با آلودگی صوتی در شهر بلژیکی

فروش هدایای کریسمس برای تأمین مخارج در فرانسه

فروش مجدد هدایای کریسمس در فرانسه به‌منظور پرداخت قبوض و پس‌انداز کردن یک روند روبه‌رشد در آستانه سال نوی میلادی است که تقریباً توسط یک از هر چهار فرانسوی انجام می‌گیرد.

فرانسوی‌ها در سال جاری تعدادی از هدایای کریسمس خود را در سایت تجارت الکترونیک eBay به فروش گذاشته‌اند و تبلیغات و آگهی‌های فروش مجدد این اقلام اهدایی شاهد افزایش چشمگیری بوده است. این آگهی‌ها فروش بالایی داشته است، تا آنجا که گزارش‌ها نشان می‌دهد از صبح روز دوشنبه در هر دقیقه سه تا چهار قلم از این هدایا به فروش می‌رسد و حدود ۳۰۰ هزار اعلان جدید از اقلام دست دوم تا پایان هر روز منتشر می‌شود.

شرایط بحرانی افزایش هزینه‌های زندگی و قبوض انرژی در فرانسه طی سال جاری در اصل نشان می‌دهد نیاز مالی بر تفریحات غالب است. نسبت فرانسوی‌هایی که آماده فروش مجدد هدایای خود هستند نیز افزایش بی‌سابقه‌ای را در اواخر ۲۰۲۳ و حتی آغاز سال جدید نشان می‌دهد. حتی انتظار می‌رود تعداد افرادی که هدایای خود را برای فروش در سایت قرار می‌دهند تا بیست‌وهشتم دسامبر ۲۰۲۳ به یک میلیون نفر برسد و تا سوم ژانویه ۲۰۲۴ به سه میلیون افزایش پیدا کند.

مقابله با آلودگی صوتی در شهر بلژیکی با فواره‌های آب

آنتورپ بلژیک برای مقابله با آلودگی صوتی به نصب آب‌نماهای حذف‌کننده صدا در نزدیکی شلوغ‌ترین بزرگراه شهر اقدام کرد. با افزایش جمعیت و تب مهاجرت به شهرهای بزرگ، سروصدا و آلودگی‌های هوا و صوتی به امری عادی تبدیل شده است و آرامش در مناطق شهری در حال تبدیل شدن به یک امر لوکس است.

شهر آنتورپ در حال برنامه‌ریزی برای نصب آب‌نماهای جدید در نزدیکی یک بزرگراه پرتردد است تا به کاهش سروصدای ناشی از ترافیک آن کمک کند. این فواره‌ها صدای آرام‌بخشی تولید می‌کنند که به محافظت از ساکنان در برابر سروصدای بزرگراه کمک می‌کند. این پروژه بخشی از یک ابتکار گسترده‌تر توسط شهر برای بهبود کیفیت زندگی ساکنان آن است.

اسپیکرهای نصب‌شده در این آب‌نماها مانند هدفون‌های حذف نویز (آلودگی صوتی) عمل می‌کند و باعث می‌شود ساکنان تنها صداهای طبیعی محیط را بشنوند.

شیلی میزبان برج عظیم حرارتی خورشیدی جهان / مقابله با آلودگی صوتی در شهر بلژیکی

تولید گاز طبیعی در محل دفن زباله در استرالیا

یک شرکت توسعه انرژی پایدار مستقر در استرالیا شروع به تبدیل گاز ساطع شده از محل دفن زباله به گاز طبیعی کرده است، می‌توان از این گاز طبیعی برای گرم کردن خانه‌ها یا تأمین انرژی نیروگاه‌های تولید برق استفاده کرد.

کارخانه تولید گاز طبیعی تجدیدپذیر به‌منظور پردازش گاز تولید شده طبیعی از مواد در حال تجزیه در محل دفن زباله ایجاد شده است. انتظار می‌رود که این نیروگاه در نهایت ۱.۷ میلیون واحد حرارتی گاز طبیعی با کیفیت در سال ۲۰۲۴ میلادی تولید کند، بنابراین به یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌ها در نوع خود تبدیل شده است.

گاز ساطع شده در محل دفن زباله به روش‌های خاص جمع‌آوری، سپس به گاز طبیعی تجدیدپذیر تبدیل می‌شود که یک منبع سوخت پاک برای تأمین انرژی وسایل نقلیه و گرم کردن خانه‌ها از طریق سیستم گاز طبیعی یا تولید برق است.

کارخانه یادشده به منظور تولید گاز طبیعی تجدیدپذیر و حذف انتشار گازهای گلخانه‌ای طراحی شده است و هدف آن کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و افزایش استفاده مجدد از بیوگاز تا سال ۲۰۳۰ میلادی است؛ تبدیل گاز ساطع شده از محل دفن زباله به گاز طبیعی باعث شده است هرگونه تأثیر نامطلوب بر سلامت انسان به حداقل برسد.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=282079

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: