شوراها نهادی برای انتقال خواسته مردم به حاکمیت است

بهروز شهابی زاد روز دوشنبه در نشستی با اعضای شورای اسلامی شهر اردکان به نقش تاثیرگذار این نهاد مدنی اشاره کرد و افزود: امکان ندارد پروژه‌ای اجرا شود و نظر مخالفی وجود نداشته باشد و باید از آن استقبال کرد.

وی به اهمیت کارکرد این نهادمدنی در جامعه اشاره کرد و گفت: در واقع اعضای شوراها منتخبان مردم هستند و به دلیل مردمی بودن با اقشار مختلف ارتباط گسترده ای دارند، می توانند نقش موثری در رفع تنگنا ایفا کنند
‌وی تاکید کرد: تمام تلاش مجموعه فرمانداری این است که در کمیته انطباق با مصوبات شورای شهر همراهی وجود داشته باشد.
‌فرماندار اردکان در ادامه با بیان اینکه سال ۹۸ بسیار پرچالش و همراه با شیوع بیماری کرونا، انتخابات مجلس، سفر رییسان قوه مجریه و قضاییه و افزایش قیمت بنزین  بودیم، یادآور شد: دانشگاه علم‌ و هنر (فرش) اردکان سال گذشته پذیرش دانشجو نداشت، پیگیر موضوع از طریق مسوولان استان یزد و ملی هستیم.
‌شهابی زاد همچنین اظهار کرد: از خرداد سال گذشته، مجوز جدید صنعتی در شهرستان هم صادر نشد.

همچنین محمدجواد شاکر رییس شورای شهر اردکان با بیان اینکه با همدلی و هم‌صدایی می‌توان بسیاری از امور را به پیش برد، یادآور شد:‌در موضوع کرونا، شهرداری و شورا تمام توان خود را به‌کار گرفت،‌ تقویت هم‌سویی منجر به اتفاق مثبت در شهرستان می‌شود.

اباذرغفوری، شهردار اردکان هم با بیان اینکه باید از حاشیه‌پردازی در مسائل مختلف خودداری کرد تا بتوان به ‌درستی خدمت رسانی کرد، ادامه داد : موضوع بازآفرینی شهری و اعتبار آن را دنبال می‌کنیم و در دیدار با  جمالی‌نژاد، معاون وزیر کشور مطرح شد که اردکان، با ظرفیت ‌های موجود نباید مشکل خدمات‌دهی در شهرداری داشته باشد.

شورای شهر اردکان هفت عضو دارد و مرکز این شهرستان ۹۸ هزار نفری در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

۷۸ درصد جمعیت اردکان در مرکز این شهرستان سکونت دارند و دارای شهرهای اردکان، احمدآباد و عقداست .

در تقویم رسمی ایران، نهم اردیبهشت به عنوان روز شوراها نامگذاری شد. شورا یک اصل عقلی است که آموزه های دین اسلام در کتاب و سنت بر آن صحه گذاشت.

در اصل هفتم قانون اساسی از شوراها به عنوان ارکان تصمیم گیری و اداره امور کشور یاد شد و در این فصل طی اصول یکصدم تا یکصد و ششم وظایف، چگونگی انتخاب و سایر مسائل مربوط به شوراها مشخص شد.

نهاد شورا با آن درجه از اهمیت عقلی و اسلامی به دلایل مختلف در ۲۰ سال اول پس از پیروزی انقلاب چندان مورد توجه قرار نداشت و اولین انتخابات رسمی شوراها، هفتم اسفند ۱۳۷۷ بعد از پیروزی انقلاب در چارچوب برنامه توسعه سیاسی و گسترش نهادهای مدنی و مشارکت عمومی برگزار شد.

نهم اردیبهشت ۱۳۷۸ شوراهای شهر و روستا به طور رسمی دوره چهار ساله مسوولیت خود را برای تحقق بخشی از حاکمیت مردم که عملی شدن آن در گرو فعالیت این نهاد است، آغاز کرد.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=70354

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: