به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، عابدین سیاحت اسفندیاری، رئیس مرکز بینالمللی توسعه صلح، فرهنگ و عقلانیت، ۱۰ آذرماه در جمع اصحاب رسانه به تشریح برنامههای کنفرانس بینالمللی صلحپژوهی پرداخت و گفت: این مرکز از سال ۹۵ فعالیت خود را با چاپ مجلات بینالمللی شروع کرد و هماکنون دو مجله در دست نشر دارد؛ یکی مجله […]
به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، عابدین سیاحت اسفندیاری، رئیس مرکز بینالمللی توسعه صلح، فرهنگ و عقلانیت، ۱۰ آذرماه در جمع اصحاب رسانه به تشریح برنامههای کنفرانس بینالمللی صلحپژوهی پرداخت و گفت: این مرکز از سال ۹۵ فعالیت خود را با چاپ مجلات بینالمللی شروع کرد و هماکنون دو مجله در دست نشر دارد؛ یکی مجله مطالعات تطبیقی حقوق بشر به ۵ زبان فارسی، انگلیسی، عربی، آذری و استانبولی و یک نشریه با عنوان صلح و عقلانیت داریم که آن هم با ۵ زبان منتشر میشود که از جمله آنها زبان اسپانیولی به جای زبان آذری است.
وی افزود: تاکنون ۱۵ کتاب در ذیل واژه صلح، فرهنگ و عقلانیت منتشر شده است، همچنین یکی از فعالیتهای ما برگزاری همایش گفتمان علمی انقلاب اسلامی بود که با همکاری حوزه علمیه در ۱۹ حوزه دانشی برگزار شد و در قالب ۱۳ هزار صفحه مشتمل بر کتاب و مقاله، پایاننامه و نرمافزار و … نشر یافت.
سیاحت اسفندیاری از تشکیل بنیاد بینالمللی نظریهپردازان در این مرکز خبر داد و افزود: فعالیت این بنیاد برگزاری کرسیهای آزاداندیشی و نظریهپردازی است. همچنین دورههای آموزشی از جمله تربیت مشاور برای کشورهای آذربایجان و ترکیه برگزار کردهایم.
رئیس مرکز بینالمللی توسعه صلح، فرهنگ و عقلانیت از برگزاری سومین کنفرانس بینالمللی صلحپژوهی خبر داد و افزود: اولین دوره این کنفرانس در کیش با حضور ۲۴ ملیت برگزار شد، کنفرانس دوم، هشتم آبان ماه به صورت عمدتاً مجازی به سه زبان با حضور افرادی از ۲۶ ملیت برگزار شد و کنفرانس سوم هم در حال دریافت مقالات است.
سیاحت اسفندیاری بیان کرد: این کنفرانس در هفتم اسفندماه سال جاری در مرکز همایشهای بینالمللی جزیره کیش برگزار خواهد شد و فرصت ارسال مقالات تا ۲۰ بهمنماه و تاریخ ثبت نام برای حضور در کنفرانس هم تا ۳۰ بهمن ماه امسال خواهد بود و افرادی که مقاله ندادهاند هم میتوانند در این کنفرانس شرکت کنند.
وی اضافه کرد: این کنفرانس در اولین دوره با ۳۰ محور برگزار شد و در دوره امسال هم محورهایی مانند؛ آموزش و صلح، پژوهش و صلح؛ اخلاق و صلح، فلسفه و صلح، حقوق و صلح، سیاست و صلح، اقتصاد و صلح، تاریخ و صلح، فرهنگ و صلح، دولت و صلح، دین و صلح، هنر و صلح، ورزش و صلح، رسانه و صلح و عدالت و صلح و… و. برای این کنفرانس تعریف شده است.
سیاحت اسفندیاری با بیان اینکه از ۵ قاره جهان مقاله برای کنفرانس ارسال شده است، گفت: برخی از شخصیتهای علمی در کشورهای دیگر هم درخواست داشتن نمایندگی این مرکز را از ما داشتهاند که از ثمرات کنفرانس است؛ هماکنون در برزیل نمایندگی ایجاد شده است و برای ایجاد نمایندگی در آمریکا و عمان هم پیگیری شده است.
وی با بیان اینکه سامانه خبری هفت زبانه «رصدبانان» هم ایجاد شده و همین نمایندگیها این پایگاه را تامین محتوا خواهند کرد، افزود: این کنفرانس مجوز وزارت علوم را دارد و مقالات آن در پایگاههای استنادی علوم جهان اسلام و پایگاه استنادی جهاددانشگاهی نمایه میشود.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه تاکنون ۹۰ مقاله به کنفرانس رسیده است و هیچ مقاله سفارشی در دستور کار نداریم، افزود: داوران و اعضای کمیتههای این همایش هم از کشورهای مختلف مانند آمریکا، برزیل، آلمان و فرانسه، ترکیه، عراق و … هستند و مقالات را ارزیابی خواهند کرد. همچنین در ذیل این کنفرانس چندین نشست و کرسی علمی هم برگزار شده که وقف مسلم بر کافر جدیدترین رویداد بوده است.
رئیس مرکز بینالمللی توسعه صلح، فرهنگ و عقلانیت، از برگزاری سومین کنفرانس بینالمللی صلحپژوهی در هفتم اسفندماه سال جاری در جزیره کیش خبر داد و گفت: حضور در این همایش صرفاً منحصر به محققان و صاحبان آثار علمی نیست بلکه همه جامعه نخبگانی میتوانند در این همایش بینالمللی حضور داشتند باشند.
انتهای پیام ۳۱۳/۱۷
Monday, 23 December , 2024