به گزارش پردیسان آنلاین و به نقل از بازار سرمایه، حجتالله صیدی درباره سهم بازار سرمایه در زمینه سرمایهگذاری برای تولید اظهار کرد: برنامه چهاردهم برای رونق تولید برنامه خاصی دارد که در سه محور آغاز شده و نخستین مورد آن پیشبینی مشوقهای لازم برای تولید در بودجه بوده است.
وی، اجرای قانون حمایت از تولید را محور دوم برنامه دولت دانست و افزود: محور سوم به تدوین برنامهای در پنج بخش در سازمان برنامه و بودجه باز میگردد که هدف آن ارتقای اقتصاد کشور است.
رئیس سازمان بورس درباره سهم بازار سرمایه در رونق تولید اظهار داشت: در بازار سرمایه صندوقهای جدید برای تأمین مالی در نظر گرفته شده و برای تأمین مالی بنگاههای کوچک و متوسط نیز اوراق مرابحه تعریف شده است.
صیدی از هدفگذاری این نهاد برای افزایش سهم بانک از تأمین مالی اقتصاد خبر داد و گفت: در افقی ۴ تا ۵ ساله باید سهم بورس از نظام تأمین مالی افزایش پیدا کند و به هدف تأمین مالی ۵۰ -۵۰ بین بانک و بازار سرمایه برسیم.
وی افزود: در این رابطه عرضههای اولیه در حوزه شرکت پروژهها آغاز و بستر لازم برای انتشار اوراق مرابحه فراهم شده است بهطوری که اکنون تعداد قابل توجهی از تولیدکنندگان تقاضای دریافت مجوز انتشار اوراق مرابحه دارند.
صیدی با اشاره به روند فزاینده ورود پول به بورس تاکید کرد: حجم معاملات روزانه در بازار سرمایه از ۲۰ همت عبور کرده و ممکن است از این عدد بالاتر هم خواهد رفت.
رئیس سازمان بورس افزود: معتقدیم بازار سرمایه موتور محرک عملیات اقتصادی و اشتغال است و باید توسعه پیدا کند.
وی درباره فعالیت شرکتهای دانشبنیان در بورس نیز گفت: تاکنون پنج شرکت دانشبنیان و استارتاپ پذیرش شدهاند، اما نزدیک به ۲۵ تقاضا برای ورود به بورس هم داریم که بعضی از آنها مجوزهای خود را از معاونت علمی دریافت کردهاند.