«حسین مستعان» روز پنجشنبه در گفت و گو با پردیسان نوین افزود: عارضهیابی، گسیل و هدایت توان فکری و پژوهشی دانشگاه اراک در راستای حل مشکلات و تامین نیازهای صنعت برق استان و تعریف طرحهای مشترک تحقیقاتی،ارتباط دوسویه مدیریت خلاق در مجامع علمی و صنعت برق و برگزاری دورههای آموزشی و علمی تخصصی و کارگاههای آموزشی کوتاه مدت از مفاد این سند همکاری است.
وی ادامه داد: مشاوره در راهاندازی، تکمیل و تجهیز مرکز تحقیقاتی مشترک، همکاری در تدوین اسناد و مدارک علمی و تبادل آنها، انجام داوری اولیه و نهایی طرحهای تحقیقاتی، بررسی پایاننامه های تحصیلی به ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و همراهی خلاقانه پایاننامهها در موضوعات کاربردی صنعت برق از دیگر محورهای این تفاهمنامه است.
رییس روابط عمومی دانشگاه اراک همکاری در زمینه بهینهسازی و توسعه آزمایشگاهی، انتشار مقالههای علمی را از دیگر اهداف این تفاهمنامه دانست.
مستعان گفت: این سند همکاری در راستای، تفاهمنامه وزارت نیرو و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که هدف آن استفاده از ظرفیتهای علمی در قالب دورههای پسا دکتری صنعتی و تزریق ایدههای ابتکاری در و اصلاح ساختارهای موجود صنعت برق است.
وی ادامه داد: شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی بهعنوان نخستین زیرمجموعه صنعت برق کشور، اقدام به جذب اساتید در قالب این دورهها کرده و دکتر «محمدرضا میوه» عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه تفرش و دکتر «حسین غفاریان» عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه اراک تاکنون در این زمینه فعالیت خود را کلید زدهاند.
رییس روابط عمومی دانشگاه اراک خاطرنشان کرد: براساس این تفاهمنامه استادان دانشگاه به صورت تمام وقت و یا پاره وقت می توانند در شرکت توزیع برق حضور یابند.
دانشگاه اراک با ۱۱۵ رشته تحصیلی دارای ۳۰۰ عضو هیات علمی است.