به گزارش پردیسان آنلاین، مسعود طبیبی در جلسه توجیهی و هماهنگی کارکنان و مسئولان کمیته حملونقل و ترافیک ستاد تسهیلات زائرین و خدمات سفر شهرداری قم، با اشاره به استفاده از نظرات علمی برای روانسازی و مدیریت ترافیک،اظهار داشت: برای نخستین بار در نیمه شعبان امسال از الگوی علمی برای نظام حرکتی این آیین معنوی استفادهشده است.
وی اهمیت ناوگان حملونقل عمومی بهخصوص در مناسبتهای پرتردد و متراکم شهری را موردتوجه قرار داد و عنوان کرد: در این مواقع لازم است تا برای مدیریت مطلوبتر شرایط حتی از ظرفیت شعر، ضربالمثل، حدیث و غیره استفاده شود تا از بحرانیتر شدن شرایط جلوگیری به عمل آید.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم با تأکید بر لزوم تمیزی ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی در امتداد مسیرهای مختلف در ایام نیمه شعبان، ابراز کرد: یکی از مصادیق ارزیابی تمیزی در بین شهروندان و زائران ورودی به شهر مقدس قم، پاکیزگی ناوگان عمومی است.
وی با اشاره به اهمیت بهکارگیری خودروهای برقی جهت جابهجایی افراد سالمند و دارای معلولیت، اضافه کرد: سرویس برگشت از مسجد مقدس جمکران توسط ناوگان عمومی باید تا دقایق پایانی بامداد شنبه و بعد از نماز صبح با قدرت دنبال شود تا شهروندان با کمبود وسایل نقلیه روبهرو نشوند.
طبیبی با بیان اهمیت استفاده از لباس ایمنی بهخصوص در زمان شب، تصریح کرد: این لباسها باید قبل از آغاز مراسم در بین نیروهای عملیاتی توزیع شود.
وی با اشاره بهضرورت آمادهسازی و پاکیزگی پارکینگهای در نظر گرفتهشده جهت نیمه شعبان، اظهار کرد: طبق پیشبینی هواشناسی دمای هوای طی امشب و روز نیمه شعبان تا ۷ درجه سردتر میشود و باید از هماکنون پیشبینیهای لازم جهت استفاده از تجهیزات گرمایشی انجام بگیرد.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم با تأکید بر رعایت شیوهنامههای بهداشتی توسط نیروهای ستادی و عملیاتی شهرداری ، گفت: نظم حرکتی آشکاری هنوز در پایانههای مسافربری قم شکل نگرفته و لازم است تا سیستم اجرایی نسبت به ارتقای تابلوهای اطلاعرسانی و خطکشیهای خیابان به انجام برساند.
طبیبی در ادامه اذعان کرد: در تلاش هستیم تا اتوبوسرانی را در شهر قم بهعنوان یک شغل سخت معرفی کنیم تا بخشی از نارضایتیهای کارکنان این سازمان برطرف شود.
انتهای پیام/ش