به گزارش پردیسان آنلاین، علی قاسمزاده شامگاه گذشته _سهشنبه بیستوپنجم دی_ در فصل چهارم برنامه تلویزیونی «اصفهان من» ضمن گرامیداشت ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر اظهار کرد: امیرالمؤمنین (ع) یکی از بزرگترین شخصیتهای تاریخ بشریت بود که در تمام ویژگیهای انسانی تجلی کرده است.
وی با بیان اینکه حضرت علی (ع) نهتنها انسانی عادل، بلکه تجسم کامل عدل است، افزود: تمامیت عدالت در وجود ایشان بهوضوح نمایان است، بهگونهای که حتی جان خود را در راه این اصل مقدس فدای عدالت کرد؛ عدالت ایشان بود که منجر به شهادت آن حضرت شد، هنگامی که در محراب عبادت به دست دشمنان عدالت به شهادت رسید.
شهردار اصفهان گفت: در مدیریت شهری سعی شده است که اصول عدالت بهطور جدی پیگیری شود؛ هرچند نمیتوان ادعا کرد که تمام امور بهطور کامل عادلانه پیش رفته، اما تلاش شده است که در توزیع امکانات و ارائه خدمات، عدالت رعایت شود.
قاسمزاده با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای دوره ششم مدیریت شهری اصفهان تمرکز بر مناطق کمتربرخوردار است، ادامه داد: با هدف رفع نابرابریها تلاش شد تا امکانات و خدمات شهری به محلههایی که نیازمند توجه بیشتری بودند، هدایت شود.
وی با اشاره به اینکه در راستای توجه به مناطق کمتربرخوردار، بودجهبندی یکی از ابزارهای اصلی بوده است، گفت: تخصیص منابع مالی به مناطقی که از امکانات کافی برخوردار نیست، از اولویتهای شهرداری بوده است؛ در اینباره توسعه پارکها، ورزشگاهها، خیابانها و معابر در مناطقی که کمتر از سایر نقاط بهرهمند بود، در دستور کار قرار گرفت.
شهردار اصفهان تاکید کرد: عدالت در برخورد با شهروندان در شهرداری نیز مورد توجه قرار گرفته است، چراکه عدالت همانطور که شهید مطهری گفته است «قوام و دوام تمام امور است و بدون آن، نابهنجاریها در جامعه ریشه خواهد دوانید.»
قاسمزاده با اشاره به اینکه اقدامات در قالب پروژههای مختلفی در شهر اجرا شده است، بیان کرد: طی روزهای گذشته ۱۴ پروژه در منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان افتتاح شد که بیشتر آنها در محلههای کمبرخوردار قرار دارد.
وی با اشاره به استفاده از سیره حضرت علی (ع) در مدیریت شهری با توجه به اینکه اصفهان یکی از شهرهای مهم شیعهنشین است، خاطرنشان کرد: هویت شهر اصفهان علاوهبر تاریخ و فرهنگ غنی، حاوی هویت دینی است، بههمین دلیل در توسعه شهری باید به این هویت توجه ویژهای شود.
شهردار اصفهان اضافه کرد: شهرداری این کلانشهر در مناسبتهای مختلف تلاش کرده است که به تعظیم شعائر دینی بپردازد و فضاهای مذهبی و فرهنگی را گسترش دهد؛ بهعنوان مثال طرح ساخت «بوستان نهجالبلاغه» در مجاورت باغ غدیر در حال مطالعه است که به یاد حضرت علی (ع) و آموزههای ایشان ساخته خواهد شد.
قاسمزاده با تاکید بر اینکه یکی از دغدغههای مهم مدیریت شهری سلامت و رفاه شهروندان است، گفت: همانطور که یک پدر نگران سلامتی خانواده خود است، مسئولان شهری نیز باید سلامت جامعه را در اولویت قرار دهند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر شهرداری اصفهان روی مسائل زیستمحیطی بهویژه مشکلاتی که میتواند تهدیدی برای سلامت مردم باشد، همچون آلودگی هوا و مشکلات مربوط به آب و خاک متمرکز است و تلاش دارد با کاهش مشکلات زیستمحیطی، به سلامت مردم کمک کند.
شهردار اصفهان ادامه داد: بهتازگی قرارداد مهمی برای انتخاب سرمایهگذار در زمینه احداث نیروگاههای زیستتوده شهر اصفهان در تهران به امضا رسید که هدف آن افزایش سطح سلامت شهری است و به مدیریت پسماند توجه ویژهای دارد.
قاسمزاده عنوان کرد: یکی از اقداماتی که در این راستا انجام خواهد شد، راهاندازی کارخانه زبالهسوز در اصفهان است که بهمنظور کاهش دفن زباله و جلوگیری از آلودگی زمین انجام میشود؛ قرار است سرمایهگذاری به مبلغ ۴,۰۰۰ میلیارد تومان برای ساخت این کارخانه صورت گیرد.
وی با بیان اینکه این کارخانه علاوه بر رفع مشکل پسماند، قادر به تولید برق خواهد بود و پیشبینی میشود که حداقل ۱۳ مگاوات برق از این فرایند تولید شود، خاطرنشان کرد: این پروژه به نوعی یک ابتکار و الگویی برای سایر شهرهای کشور است و اصفهان بهعنوان پیشگام در این زمینه در تلاش است تا بهترین راهکارها را برای مدیریت پسماند و استفاده بهینه از انرژی ارائه دهد.
شهردار اصفهان افزود: سوزاندن زبالهها با استفاده از جدیدترین فناوریهای روز و مطابق با استانداردهای بهداشتی انجام خواهد شد؛ این فناوریها بهگونهای طراحی شده است که هیچگونه آلودگی اضافی تولید نخواهد کرد و مواد پسماند به جای دفن در زمین، به مواد جدیدی تبدیل خواهد شد که قابل استفاده است یا به انرژی تبدیل میشود.
قاسمزاده بیان کرد: این پروژه نهتنها در مدیریت پسماند موفق خواهد بود، بلکه به کاهش مصرف سوختهای فسیلی و تولید انرژی پاک کمک خواهد کرد.