مجید نادرالاصلی در گفتوگو با خبرنگار پردیسان آنلاین با تاکید بر اهمیت رویکردهای عدالتمحور در مدیریت شهری اظهار کرد: ما حتی در نامگذاری کمیسیون ویژه آب و مناطق کمبرخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان از واژه «محروم» استفاده نکردیم، زیرا این واژه زیبنده اصفهان نیست.
وی افزود: هدف ما سوق دادن سطوح طبقاتی به سمت مناسبسازی و بهبود شرایط در مناطق کمبرخوردار است.
رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کمبرخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اقدامات شورای ششم این کلانشهر در حوزه حملونقل تاکید کرد: سرعت احداث خط دو مترو از دورترین و کمبرخوردارترین نقاط اصفهان در این دوره قابلتوجه است.
نادرالاصلی با بیان اینکه هدف این است که خط دو مترو در مناطق شمالی شهر به بهرهبرداری برسد و امکانات حملونقل عمومی بیشتری به این مناطق گسیل شود، ادامه داد: این اقدامات در راستای توزیع عادلانه امکانات صورت گرفته است و از آرمانهای محوری شورای ششم محسوب میشود.
وی با مقایسه خدمات ارائهشده به مناطق کمبرخوردار شهر در دوره ششم شورای اسلامی شهر با گذشته ادامه داد: شورای اسلامی ششم ابتدای فعالیت خود به این نتیجه رسید که اصفهان با وجود برخورداری از بسیاری از مزایا، با چالشهای جدی اجتماعی از جمله حاشیهنشینی، مهاجرت، اشتغال، معیشت، آلودگی هوا، مشکلات محیط زیستی، فرونشست و خشکی زایندهرود روبهرو است و در همین راستا اقدامات مؤثری در حوزه توزیع خدمات شهری صورت گرفت.
رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کمبرخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به جمعیت کلانشهر اصفهان که بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است، خاطرنشان کرد: بر اساس آمارهای غیررسمی، استان اصفهان میزبان بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار مهاجر داخلی و ۶۰۰ هزار مهاجر خارجی است که بخش عمدهای از آنها در شهر اصفهان ساکن هستند.
نادرالاصلی گفت: این جمعیت از منابع شهری همچون کار، مسکن و امکانات طبیعی بهرهمند میشوند که فشار مضاعفی بر زیرساختهای شهری وارد میکند.