سامانه خود ارزیابی وضعیت روانشناختی در هرمزگان راه اندازی شد

مدیر کل بهزیستی هرمزگان روز جمعه گفت: افراد باید پس از مراجعه به سامانه، با تکمیل اطلاعات جمعیت شناسی، به سوالات تخصصی پاسخ دهند و در صورتیکه فرد در هر یک از گزینه ها از حد طبیعی عبور کرده باشد، به منظور افزایش دقت در ارزیابی به تناسب نمره، سوالات دیگری را پاسخ خواهد داد و سپس در پایان فرآیند، متناسب با نمره غربالگری، توصیه های روانشناختی را دریافت می کند.

غلامحسین رنجبر افزود: دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور در قالب طرح محب (مشاوره و حمایت های روانی- اجتماعی در بلایای طبیعی و انسان ساخت) با تشکیل کارگروه علمی و فنی، تدوین محتوی و زیرساخت و فن آوری، این سامانه را طراحی کرد که خدمات بر اساس سطح بندی و سیستم ارجاع ارائه می شود.

وی خاطر نشان کرد: سلامت روان، جزیی از مفهوم سلامت کامل است که در دوران شیوع ویروس کرونا باید توجه ویژه ای به آن داشت و در شرایط فعلی در کنار پیامد های منفی که ویروس کرونا می تواند ایجاد کند، آسیب به سلامت روان افراد و به تبع آن کاهش بهزیستی روانی اجتماعی مردم، دور از ذهن نیست که در همین راستا باید از تمام ظرفیت ها برای غربالگری و ارائه خدمات روانشناختی استفاده کرد.

مدیرکل بهزیستی هرمزگان اظهار کرد: قابلیت دیگر این سامانه، ارجاع به صدای مشاور (۱۴۸۰) است و افرادی که در گروه امتیازی بالاتر از حد طبیعی قرار گیرند، می توانند با ارائه شماره تلفن و کد ملی در سامانه خود ارزیابی روانشناختی، کد شناسه خدمت را دریافت کنند و با شماره صدای مشاور تماس بگیرند و در صورت تشخیص روانشناسان به مراکز تخصصی سازمان ارجاع داده می شوند.

رنجبر تصریح کرد: در صورتی که روانشناسان تشخیص دهند به مراجعه حضوری نیاز است، فرد به مراکز تخصصی سازمان ارجاع داده می شود که این چرخه تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت و تمام فرآیند خدمت به صورت رایگان ارائه می شود.

 به گفته مدیر کل بهزیستی هرمزگان، افزایش کیفیت زندگی، کاهش تاثیرات منفی اجتماعی، مدیریت و پیشگیری از آسیب های روانی و اجتماعی از نتایج مثبت مراجعه مردم به این سامانه است.

سامانه خود ارزیابی وضعیت روانشناختی در بحران ویروس کرونا به آدرس اینترنتی CORONA.BEHZISTI.IR برای غربالگری هوشمند افراد راه اندازی شده است.

به گزارش پردیسان نوین، شیوع ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته از چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شده‌اند و شمار بسیاری نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

این بیماری قابل پیشگیری است و به‌ راحتی و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد؛ ویروس کرونا دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی‌ چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکرده و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان احساس نکنند.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=25985

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: