معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: سالانه ۶۰۰ میلیارد تومان برای تولید و توزیع آسفالت در معابر شهر قم هزینه میشود که کیفیت روسازی معابر با این هزینه برای شهرداری بسیار با اهمیت است.
به گزارش پردیسان آنلاین، عباس حلوایی زاده در جلسه شورای مدیران شهرداری قم که در سالن رضوان برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری قم در سالهای اخیر و با اجرای نهضت آسفالت معابر تلاش کرده است تا ارتقای کیفیت روکش آسفالت در سطح شهر را رقم بزند.
وی افزود: یکی از سوالات ما در اجرای نهضت آسفالت در شهر قم این بود که کیفیت آسفالت در معابر شهری به چه میزان رضایتبخش است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم اضافه کرد: در حال حاضر یک تن قیر بیش از ۲۳ میلیون تومان بدون در نظر گرفتن مالیات هزینه دارد و بسیار مهم است که این کالای گرانبها را با چه کیفیتی در معابر استفاده میکنیم.
حلواییزاده با اشاره به اینکه هزینه آسفالت در معابر شهری قم سالانه حدود ۶۰۰ میلیارد تومان است، گفت: اهتمام مجموعه همواره این بوده است که با استفاده از کارشناسان مکانیک خاک و استفاده از ظرفیت آزمایشگاه استان قم، کنترل کیفیت آسفالت به صورت مداوم انجام شود.
وی ادامه داد: در موارد مختلف از جمله استفاده از مصالح کوهی و رودخانهای، فراوری و بهکارگیری مصالح، موضوعات مرتبط با کیفیت آسفالت نهایی بسیار مد نظر است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای سنجش کیفیت آسفالت در شهر قم تصریح کرد: پژوهش جامعی در این زمینه صورت گرفته تا وضعیت کیفیت آسفالت در معابر آسیب شناسی شده و با بررسی میدانی مراحل تولید و توزیع آسفالت، نقاط قوت و ضعف شناسایی شود.
حلواییزاده با اشاره به اینکه کیفیت تولید آسفالت در کارخانه و روند کار از حیث استفاده از مصالح و موضوعات فرایندی از دید مشاور تأیید شده است، اضافه کرد: بعضی اشکالات در نحوه اجرای آسفالت وجود دارد که نیازمند رسیدگی است.
وی با اشاره به اینکه برای توزیع آسفالت باید حذف ترافیک در معابر را داشته باشیم گفت: عبور خودرو از آسفالت تازه یکی از مهمترین دلایل کاهش کیفیت است.