محمد حسین صومی روز شنبه در جلسه مجمع سلامت و ستاد مبارزه با کرونای شهرستان عجب شیر افزود: کار ساخت این بیمارستان از سال ۱۳۹۰ آغاز شده و جاری تاسف دارد که تاکنون بهره برداری نشده است.
وی گفت: بر اساس مکاتبات انجام شده و قولهای مساعد مسوولان کشوری، سعی داریم تا پایان سال این بیمارستان را به بهره برداری برسانیم.
وی پیشرفت فیزیکی این بیمارستان را ۷۲ درصد اعلام کرد و افزود: امیدواریم هرچه سریعتر این بیمارستان به دانشگاه علوم پزشکی تحویل داده شود تا نسبت به تجهیز آن اقدام کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین با بیان اینکه عجب شیر از شهرستان های کم خطر در بحران کرونا است افزود: تا به این لحظه آمار مبتلایان کووید ۱۹ در این شهرستان ۱۲۵ نفر است که از این تعداد ۸ نفر فوت، ۵ نفر بستری و مابقی افراد بهبود یافته اند.
صومی افزود: اگر شرایط حاکم در شهرستان به این روال پیش برود این بیماری در این شهرستان به زودی ریشه کن خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین از صدور مجوز برای تامین دستگاه سی تی اسکن در عجب شیر خبرداد.
فرماندار عجب شیر نیز در این جلسه خواستار تسریع در تکمیل این بیمارستان شد و افزود:این بیمارستان در مسیر شمال به جنوب استان قرار دارد و تسریع در ساخت آن ضروری است.
عادل اصغر پور همچنین از کمبود دستگاه دیالیز در این شهرستان گلایه کرد و گفت: از هشت دستگاه دیالیز موجود تنها ۲ دستگاه سالم است که جوابگوی نیاز بیماران نیست.
وی گفت همچنین از نبود پزشک متخصص این شهرستان انتقاد کرد و خواستار تامین نیروی مورد نیاز درمان شهرستان از سوی علوم پزشمی است.
اصغرپور همپنین خواستار تکمیل خانه بهداشت هرگلان شد و گفت: جمعیت بالای ۴ هزار نفر هرگلان و فاصله حدود ۵۰ کیلومتر آن از مرکز عجب شیر، بهره برداری از این طرح را مهم تر کرده است.
تقدیر از خانواده نیکزاد جهت اهدای عضو فرزندشان
فرماندار و رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز پس از این جلسه با حضور در منزل خانواده نیکزاد از آنها به دلیل اهدای عضو فرزندشان تقدیر کردند.
خانواده نیکزاد با اهدا اعضا بدن دختر ۱۳ ساله خود به چند نفر از بیماران، زندگی دوباره بخشیدند.