به گزارش پردیسان آنلاین، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا حیدری دبیر هیئت اندیشه ورز ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور امروز(چهارشنبه۱۸بهمن ماه) در گفتوگو با خبرنگاران، با اشاره به هدف از تشکیل هیئت اندیشه ورز ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: در راستای عمل به بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری مدظله العالی در خصوص تشکیل هیئت های اندیشه ورزی برای ایجاد اتخاذ مبانی دقیق و عملیاتی کردن فرمایش معظم له در خصوص کانون های فرهنگی و هنری بر دو محور فرهنگ و هنر با توجه به مقوله ی معرفت و استدلال تشکیل شد.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای مساجد استان قم با اشاره به ضرورت تشکیل این هیئت ادامه داد: لزوم یکپارچگی در سیاستگذاری، برنامه ریزی و ارزشیابی برنامه ها، از ضرورت های ایجاد هیئت اندیشه ورز ستاد کانون های مساجد کشور است، به گونه ای که در سازوکار اداری، در کنار هر مدیر، به عنوان یک سیاستگذار فرهنگی و هنری، یک هیئت اندیشه ورز نهادینه می شود و ساختار آن در تشکیلات وجود داشته باشد تا به عنوان بازوی مشورتی بتوانند با ایده ها و اندیشه های خود در اتخاذ تصمیمات مناسب موثر باشند یکی از مهمترین مسائل کانون های فرهنگی و هنری اتخاذ مبنای دینی و فطری برای مقوله ی تربیت بود.
حجت الاسلام والمسلمین حیدری افزود: خدایابی و دارا شدن صفات الهی، نقطه ی اوج تربیت توحیدی بوده و آن زمانی است که در مسیر تربیت اسلامی انسان مراحل محبت به خدای متعال، اطاعت از او و خداگونگی را در درون خود تجلی دهد توفیق باریابی به مقام قرب الهی را بدست آورده و مظهر تجلی تام و آیت عظمای الهی می باشد. برای رسیدن به اهداف والای تربیت اسلامی که مقام قرب الهی است، بایستی براساس یک نظام و نقشه تربیتی مبتنی بر توحید محوری گام برداشت.
وی در ادامه با اشاره به تدوین کتاب «نظام تربیت توحیدی» گفت: جلسات هیات اندیشه ورز ستاد کانون های مساجد کشور در شهر مقدس قم و مشهد با موضوع ارکان تربیت برگزار شد و بعد از اتمام فصل اول هیئت اندیشه ورز از جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین وکیلی از اعضای این هیات درخواست شد با همین موضوع برای کانون های تربیت محور کتابی را تدوین کنند و مطالب جلسات هیئت اندیشه ورز به آن افزوده شود.
وی افزود: کتاب نظام تربیت توحیدی، اثر مشترک موسسه جوانان آستان قدس رضوی وستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور است که همزمان با ۲۴ بهمن ماه در نجف اشرف رونمایی خواهد شد.
لازم به ذکر است، فرایند کلان و عمومی تربیت، نگاهی به وضعیت جوان معاصر، و ویژگی های مربی کارآمد از جمله سرفصل های این کتاب ۱۸۰ صفحه ای است.