ناصر یارمحمدیان در گفتوگو با خبرنگار پردیسان آنلاین اظهار کرد: موضوع صدور مجوز همچنان یکی از چالشهای اساسی در مسیر توسعه اقتصادی و سرمایهگذاری است و فرایند صدور مجوز را میتوان به سه دسته کلی مجوزهای ثبتمحور، مجوزهای تأیید محور و مجوزهای زمینپایه تقسیم کرد که هر یک سازوکار و موانع خاص خود را دارند.
وی افزود: از ابتدای سالجاری تا نیمه بهمن، ۱۲۶۰۲۱ درخواست صدور مجوز در استان اصفهان در سامانه ملی مجوزهای کشور به ثبت رسیده است که از این بین ۹۴۵۱۶ درخواستها (۷۵.۱ درصد) مربوط به دستگاههای استانی و ۳۱۵۰۵ درخواستها (۲۴.۹ درصد) مربوط به دستگاههای ملی بوده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان گفت: مقایسه این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل نشاندهنده افزایش ۲۷ درصدی در تعداد درخواستهای صدور مجوز از طریق سامانه ملی مجوزهای کشور است.
یارمحمدیان عنوان کرد: بررسیها نشان میدهد، از بین ۹۴۵۱۶ درخواست استانی، برای ۴۸۴۸۷ درخواست، مجوز صادر شده که معادل با ۵۱.۳ درصد از کل درخواستهای استانی است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان بیان کرد: بر اساس آمارها تعداد مجوز استانی صادر شده نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲.۲ درصد افزایش داشته است و بیشتر درخواستها و مجوزهای صادر شده مربوط به اصناف و پس از آن مجوزهای صنعتی و کشاورزی هستند.
یارمحمدیان گفت: همواره شاخص پاسخگویی یکی از معیارهای بررسی عملکرد در زمینه صدور مجوز مطرح است که شاخص پاسخگویی دستگاههای صدور مجوز استانی تا نیمه بهمن ۱۴۰۳ حدود ۹۲.۳ درصد بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱.۷ درصد افزایش داشته است.