راه اندازی ایستگاه‌های سلامت در ۲ هزار بقعه شاخص کشور

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، رضا معممی مقدم در حاشیه نشست کارگروه مبارزه با ویروس کرونا در سازمان اوقاف گفت: در مورخ سوم اسفند ابلاغیه ای به منظور رعایت امور بهداشتی به ادارات کل استانی سازمان اوقاف ارسال شد که در پی آن ادارت کل و هیئت امنای بقاع متبرکه اقدامات خوبی را در این زمینه انجام دادند.
 
وی ادامه داد: متعاقبا مکاتبه ای با دبیر ستاد ملی مبارزه با کرونا انجام شد و ضمن اعلام ظرفیت های سازمان اوقاف اعم از مبلغان و بقاع متبرکه برای پیشبرد اهداف ستاد با توجه به اینکه خیل زیادی از مردم به زیارت امامزادگان مشرف می شوند در خواست شد تا ماسک و مواد ضدعفونی کننده در اختیار ادارات کل استانی سازمان اوقاف قرار داده شود.  
 معممی مقدم افزود: سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب ستاد مدیریت بحران و خدمات اجتماعی به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی و دبیری حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا عادل با محوریت مقابله با شیوع ویروس کرونا جلساتی تشکیل داده است. با توجه به اینکه امسال اعزام مبلغ از قم نخواهیم داشت به جای برپایی خیمه های معرفت، ایستگاه سلامت در بیش از دو هزار بقعه شاخص کشور برپا خواهد شد.
 وی یادآور شد: در این ایستگاه ها که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استانها، بسیج جامعه پزشکان و هیئت امنا بقاع متبرکه برپا می شود، خدماتی همچون تست قند خون، فشارسنجی، مشاوره سبک زندگی سالم و توزیع ماسک و ژل ضدعفونی کننده ارائه خواهد شد. منابع این خدمات نیز از طریق خیران، موقوفات حوزه دارو و درمان و درآمد های بقاع متبرکه تامین می شود.
 مدیرکل اجتماعی و مشارکت های سازمان اوقاف و امور خیریه  ضمن اعلام آمادگی برای حمایت از گروه های جهادی بهداشتی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا گوشزد کرد: وظیفه ما  توجه به ارتقای نقش و مسئولیت اجتماعی مردم است.  
وی در پایان تصریح کرد: اگرچه اجتماعات و برگزاری مراسم مذهبی و نذورات در بقاع متبرکه به دلیل مقابله با ویروس کرونا محدود شده اما این به هیچ وجه به معنای مناسک زدایی نیست. انجام همین مناسک و مراسم هاست که انقلاب ما را حفظ کرده است.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون به حدود ۵۰ کشور از جمله آمریکا،  فرانسه، استرالیا، تایلند،  مالزی،  کره جنوبی،  ژاپن،  کانادا، سوئد، اسپانیا و امارات گسترش یافته و تا کنون جان حدود سه هزار نفر را گرفته است.

مقامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز روز چهارشنبه ۲۳ بهمن ماه از ابتلا و درگذشت دو شهروند قمی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا خبر دادند.

با اعلام همه گیری ویروس کرونا در کشور، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری در حکمی به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دستور داد ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تشکیل شود.      

همچنین رییس جمهوری در صدور حکم و ابلاغ جدیدی به وزیر بهداشت ماموریت داد تا ضمن تشکیل جلسات مستمر این ستاد، از تمام توان مجموعه‌های ذی‌ربط به منظور کمک به جلوگیری از شیوع و ریشه‌کنی هر چه سریع‌تر این بیماری بهره گرفته و به طور مستمر به وی گزارش دهد.

روحانی در این حکم دستگاه‌های کشور را مکلف به اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا کرد.

از زمان تشکیل این ستاد با همراهی و هماهنگی همه دستگاه های دولتی اقدات مناسبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا از جمله تعطیلی مراکز دانشگاهی و مدارس و کاهش ساعات اداری صورت گرفته است.     

در آخرین اقدام برای مقابله با شیوع ویروس کرونا،  سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته (یکشنبه) اعلام کرد: ۳۰۰ هزار اکیپ با همکاری بسیج و مراکز درمانی برای غربالگری کرونا و بیماریابی خانه به خانه مردم از دو روز آینده به تک تک خانه های مردم مراجعه می کنند.  

علی رضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت امروز (دوشنبه) گفت: تاکنون هزار و ۵۰۱ نفر به طور قطعی در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۶۶ نفر فوت کرده‌اند.

با این حال پزشکان توصیه می کنند با خود مراقبتی، قرنطینه خانگی، پرهیز از سفر و رعایت بهداشت فردی می توان مانع از ابتلا و سرایت به ویروس کرونا شد.  

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=14064

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: