راه‌اندازی بارانداز محصولات کشاورزی سرخس نیازمند تامین اعتبار است

ایرج ناصری‌مقدم روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین افزود: در راستای تامین زیرساختهای لازم برای ایجاد زنجیره تولید و زیرساختهای مربوط به واردات و صادرات در گام نخست زمینی به وسعت ۲.۵ هکتار از اراضی واقع در منطقه ویژه سرخس که به منطقه آزاد تجاری تبدیل شده توسط شبکه تعاون روستایی استان خریداری شده است.

وی با بیان این که ادامه راه تا حصول نتیجه نیازمند تامین اعتبار ویژه است افزود: برای ایجاد زیرساخت در این زمینه ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

مدیر تعاون روستایی استان خراسان رضوی گفت: با هماهنگی‌های به عمل آمده با دفتر امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی و سازمان صنعت،معدن و تجارت استان، تمامی اقلام تنظیم بازار جهت مصارف روستایی، از طرف سازمان صمت به تعاون روستایی استان واگذار شد که توسط شبکه تعاون روستایی در سطح استان هم اکنون ارائه خدمات در این زمینه در حال انجام است.

ناصری افزود: اقلام تنظیم بازار شامل تمامی اقلام مورد نیاز روستاییان است که شامل گوشت، برنج، حبوبات، خرما، سیب‌زمینی، پیاز، میوه‌جات و لبنیات می‌شود.

وی با اشاره به این که با هماهنگی‌های به عمل آمده توزیع اقلام تنظیم بازار در شهر مشهد نیز در سه مرکز انجام می‌شود ادامه داد: ایجاد و راه‌اندازی این مراکز در مکان‌هایی انجام می‌شود که در شرایط ایده‌ال می‌تواند دارای انبار ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی، سردخانه، واحدهای بسته‌بندی و فراوری، بازار فروش و پارکینگ باشند.

مدیر تعاون روستایی استان خراسان رضوی گفت: در باراندازهای تعاون روستایی تمامی محصولات کشاورزی، باغی، صیفی و فرآوده‌های دامی تولیدی استان و یا تولید سایر استانها به صورت مستقیم از طریق شبکه تعاون روستایی در معرض فروش برای مصرف‌کنندگان شهری گذاشته می‌شود.

ناصری افزود: در این مراکز، خانوارها می‌توانند با مراجعه خود تمامی اقلام غذایی سبد خانوار شامل میوه، مواد پروتئینی،مواد لبنی و صیفی‌جات را تامین کنند.

وی ادامه داد: تامین مایحتاج جوامع شهری و روستایی با قیمت مناسب و کوتاه کردن فاصله تولید تا مصرف از طریق عرضه مستقیم محصولات از اهداف و مزایای ایجاد و راه اندازی باراندازهاست.

استان خراسان رضوی از نظر تعداد و فعالیت تشکلهای بخش تعاون روستایی رتبه نخست کشور را دارد. هم اکنون ۶۸۲ تشکل در ذیل شبکه تعاون روستایی این استان و در بخش کشاورزی و بخشهای مربوط به آن فعالیت می کنند و به خاطر فعالیت این شمار تشکل روستایی بیش از ۵۵۰ هزار نفر نیز در روستاهای خراسان رضوی تحت پوشش شبکه تعاون روستایی هستند که از این حیث نیز خراسان رضوی رتبه نخست کشور را دارد.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=109214

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: