به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاعرسانی وزارت دفاع، تفاهم نامه همکاری دانشگاه مالک اشتر و شرکت فرودگاهی امام علی امضا شد.
در این مراسم، ابوطالب شفقت رییس دانشگاه صنعتی مالکاشتر با ارائه گزارشی از توانمندیهای این دانشگاه در ارائه خدمات پژوهشی به دستگاههای اجرایی گفت: این دانشگاه از بهترین دانشگاههای توسعه دهنده صنعت و یک مجموعه ارتقاء دهنده علمی و تحقیقاتی حوزه صنعت دفاعی در سطح کشور است.
وی افزود: متخصصان و دانشمندان این دانشگاه آمادگی دارند با ارائه خدمات در حوزههای کامپیوتر، امنیت ارتباطات و سختافزار و هدایت و کنترل سیستمهای هوایی در هوشمندسازی شهر فرودگاهی امامخمینی(ره) با قابلیت ارتقاء به سطوح بالاتر ایفای نقش کنند.
رییس دانشگاه صنعتی مالک اشتر با تشریح خدمات این دانشگاه به وزارتخانههای حیاتی و حساس کشور و دستگاههای خدماترسان خاطرنشان کرد: این دانشگاه طی سنوات اخیر به برکت حضور نخبگان علمی توانسته است در زمینه تجاریسازی و توسعه علمی در کشور خدمات قابل توجهی به بخشهای مختلف ارائه کند.
محمدمهدی کربلایی رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) هم در این مراسم با اشاره به چشمانداز آتی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) تا ظرفیت پذیرش ۹۰ میلیون مسافر در سال تصریح کرد: در حال حاضر ظرفیت این مجموعه قریب به ۷ میلیون مسافر است که تا رسیدن به چشمانداز فوق راه زیادی در پیش داریم.
وی ادامه داد: بهینهسازی و توسعه وضعیت فعلی شهر فرودگاهی امامخمینی (ره) در اولویت اول این مجموعه قرار دارد و امید داریم تفاهمنامه همکاری با دانشگاه صنعتی مالکاشتر که بهترین مجموعه علمی و تحقیقاتی کشور و اصلیترین گزینه همکاری برای ما محسوب میشود بتواند به تحقق این مهم کمک کند.
رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) توسعه ساختاری و فرآیندی و به روز رسانی سیستمهای موجود در شهر فرودگاهی امامخمینی (ره) را از برنامهها و اهداف اصلی این شرکت برشمرد و اظهار امیدواری کرد: انشاءالله در آینده نزدیک شاهد شکوفایی و دستیابی به اهداف مترتب بر مفاد این تفاهمنامه باشیم.
همکاریهای مشترک جهت ارائه خدمات پژوهشی و فناوری، ایجاد بستر توسعه همکاریهای فیمابین در زمینه علمی، پژوهشی، صنعتی و فناوری اطلاعات و ارتباطات با استفاده از ظرفیتهای طرفین، مساعدت و تعامل به منظور فراهم کردن فضای همکاری متقابل و سرمایهگذاری مشترک در جهت راهاندازی و توسعه کسب و کارهای نوپا و بهرهمندی از منافع حاصله برای طرفین، مساعدت در انجام طرحهای تحقیقاتی شرکت با بهرهمندی از ظرفیت علمی اعضای هیات علمی در قالب قراردادهای مشخص از موضوعات این تفاهمنامه بشمار میرود.
همچنین بهرهمندی طرفین از امکانات یکدیگر در زمینههای فکری، پژوهشی و علمی، آزمایشگاهی، کارگاهی و کتابخانهای، ارتباطات بینالمللی، فضاهای تحقیقاتی در قالب قراردادهای مشخص و جداگانه، همکاری متقابل در برگزاری مشترک همایشها، سمینارها، میزگردها و کارگاههای آموزشی در موضوعات مطروحه و مورد توافق طرفین، انجام طرحهای تحقیقاتی آموزشی، پژوهشی کاربردی و اجرای مشترک در زمینههای فرودگاهی و هوانوردی و نیز انجام پایان نامههای تکمیلی و مورد تایید شرکت و دانشگاه در قالب قرارداد آموزشی فیمابین نیز از دیگر موضوعات این تفاهمنامه عنوان شده است.