دانشکده علوم پزشکی ساوه از دفن فوتی های کرونا در جوار امامزدگان بی اطلاع است

دکتر «مهدی مصری» روز شنبه به ایرنا، گفت: به طور کلی سیاست بر این است که تا حد امکان اموات در داخل شهر دفن نشوند و اگر هم این اتفاق افتاد در صورت رعایت موازین بهداشتی تدفین، مشکلی ایجاد نمی کند.

وی افزود: دفن مردگان چه فوت شدگان به دلیل ابتلا به کرونا و چه مردگان عادی باید بر اساس پروتکل ها و مقررات کشوری در محیطی بیرون از شهر انجام شود.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه در عین حال، تاکید کرد: اگر اصرار به تدفین اموات در درون شهر و کنار بارگاه امامزادگان باشد در صورت رعایت موازین بهداشتی، مانعی ندارد اما کنترل و جلوگیری از این اقدام در درون شهر و کنار بقاع متبرکه از توان این دانشکده خارج است.
وی در مورد شائبه صدور گواهی فوت برای جانباختگان کرونا با دلایلی غیر از این بیماری از جمله مشکلات ریوی و تنفسی یا کهولت سن که در شبکه های اجتماعی ساوه بازتاب یافت، اظهار داشت: از آنجا که رشته تخصصی بنده در همین حوزه است، باید بگویم که بیماری کرونا دارای علائم بالینی است و نظر قطعی پزشکی بر اساس آزمایش و سی تی اسکن فرد، مثبت یا منفی اعلام می شود.
دکتر مصری افزود: ممکن است فرد دارای عفونت ریوی غیرکرونایی مانند آنفلوآنزا یا عفونت باکتریایی باشد که در این صورت شاید با بیماران کرونایی اشتباه گرفته شود.
وی تاکید کرد: پزشک موظف است موارد غیرکرونایی را بر اساس پروتکل در گواهی فوت درج کند و مشخص کند که بیمار فوت شده به کرونا مبتلا نبوده است زیرا دفن این بیماران با جانباختگان کرونا کاملا متفاوت است.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه، گفت: قرار است کارشناسان بهداشتی دانشکده علوم پزشکی پروتکل مشخصی در مورد تدفین اموات داشته باشند که از فردا توسط سخنگوی ما اعلام خواهد شد.

مصری اظهار داشت: از فردا با تعیین یک سخنگوی ثابت در دانشکده علوم پزشکی نسبت به اطلاع رسانی شفاف و رفع ابهامات شهروندان اقدام خواهیم کرد.
در روزهای اخیر برخی از شهروندان ساوجی نسبت به دفن جانباختگان کرونا در محوطه امامزاده های درون شهر، اظهار نگرانی داشتند که در شبکه های اجتماعی بازتاب یافت.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه، کرونا تاکنون در این شهر جان هفت نفر را گرفته و 209 بیمار مبتلا یا مشکوک هم ترخیص شده اند.

 بر اساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت در 24 ساعت اخیر یک هزار و 365 بیمار مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شده که با این حساب شمار کل مبتلایان به این ویروس در کشور به 12 هزار و 729 نفر افزایش یافته است.

به گفته «کیانوش جهانپور» در 24 ساعت اخیر 97 بیمار مبتلا به کرونا در کشور جان خود را از دست دادند و با این حساب شمار جانباختگان به 611 نفر رسیده اما شمار افرادی که با مراقبت و اقدامات درمانی از دام این بیماری نجات یافته و روند سلامتی شان رو به بهبود است، چهار هزار و 339 نفر است.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=18925

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: