سرپرست دانشکده رسانه و ارتباطات دانشگاه ادیان با اشاره به نگاه منفی برخی به خروجیهای دانشکده صداوسیمای قم، اظهار داشت: اگر این دانشکده از بهترین محصولات نظام آموزشی و فرهنگی کشور نباشد، قطعا از بهترین محصولات سازمان صداوسیما است.
حجت الاسلام نواب:
سرپرست دانشکده رسانه و ارتباطات دانشگاه ادیان با اشاره به نگاه منفی برخی به خروجیهای دانشکده صداوسیمای قم، اظهار داشت: اگر این دانشکده از بهترین محصولات نظام آموزشی و فرهنگی کشور نباشد، قطعا از بهترین محصولات سازمان صداوسیما است.
به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین؛حجت الاسلام نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در مراسم رونمایی از کتاب «درسنامه حقوق ارتباطات» نوشته کمال اکبری که روز گذشته در دانشکده دین و رسانه برگزار شد، با اشاره به طرح بحثی در خصوص ثمره فعالیت سازمان صداوسیما در تربیت نیروهای متدین، اظهار داشت: نمی دانم کسانی که این سؤالات را مطرح می کنند خبری از مراکزی مانند این دانشکده دارند؟ به عنوان شخصی که حدود ۱۵ سال فعالیت در مراکز رسانه ای داشته است به جد می توانم بگویم دانشکده صداوسیما در قم اگر یکی از بهترین محصولات رسانه ای جمهوری اسلامی نباشد، از بزرگ ترین محصولات صداوسیما در ۴۰ سال اخیر است.
وی با بیان اینکه در حال تربیت نیروی انسانی است، اظهار داشت: فرایند تربیت نیرو تا زمانی که آن را به یک کارگردان تبدیل کنیم بسیار زمانبر و سخت است؛ چندین سال پیش درسی را در یک دانشگاه شروع کردیم و تعدادی از فارغ التحصیلان دانشکده صداوسیما در قم نیز داوطلب حضور شدند که بنده با خنده گفتم دانشکده که خروجی نداشته اما در نهایت اجازه دادم که در درس حاضر شوند اما بعد از گذشت چند سال اعتراف می کنم که دانشکده کارهای بزرگی انجام داده است. ما حوزویان همیشه از خود طلب داریم و این خوب است اما نباید دستاوردهای خود را نادیده بگیریم.
این استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: اگر به اندازه یکی از دانشکده های دانشگاه تهران یا دانشگاه هنر به دانشکده صداوسیما در قم امکانات اعطا شده است، حق دارند عده ای طلبکار خروجی دانشکده باشند اما این مرکز علمی با امکاناتی بسیار کم نیروهای بسیار خوبی تربیت کرده است؛ نه تنها برخی از شکل گیری دانشکده صداوسیما در قم حمایت نکردند و بلکه بیان کردند که حوزه جای این کارها نیست. آنتن رسمی کشور کاری بسیار حیاتی است و بسیاری از نیاز اصلی سازمان توسط دانشجویان این دانشکده برطرف شد. کاش این اتفاق صدها برابر قوی تر و بزرگ تر رخ دهد.
وی در ادامه با بیان اینکه به عنوان رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با حدود ۱۲۰۰ اظهار داشت: رقیبی برای دانشکده دین و رسانه هستم و با نگاه از پایین به بالا می گویم که این دانشکده تلاش های بسیار زیادی داشته و خروجی های خوبی دارد.
حجت الاسلام نواب با اشاره به رشته حقوق رسانه، اظهار داشت: مسأله ما با رسانه ها تازه شروع شده است؛ اگر در گذشته حساب می کردند که هر فرد چند ساعت با رسانه در ارتباط است امروز باید خطاب به آقای مک گفت لوهان گفت که دیگر رسانه امتداد انسان نیست بلکه خود انسان است؛ انسان امروز با موبایل خود بیدار می شود و با موبایل خود می خوابد. مباحث حقوق رسانه و اخلاق رسانه توسط دکتر اکبری پیگیری شده و باید گفت امروز دوران جدیدی از این امور شروع شده است.
وی با اشاره به تلاش دانشگاه ادیان و مذاهب برای تدوین رشته دکتری حقوق رسانه تصریح کرد: نیاز اساسی به مباحث حقوقی رسانه احساس می شود و این رشته به طور فراوان جای کار دارد؛ امیدوارم رونمایی این کتاب باب بیشتری برای همکاری دانشگاه صداوسیما با دانشگاه ادیان و مذاهب باز کند.
Saturday, 23 November , 2024