صادق صالحی افزود: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی همزمان با شروع ماه مبارک رمضان با ساماندهی ۲۸ اکیپ ثابت و سیار در قالب ۴۵ پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی گوشت شروع شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد یافت.
وی بیان کرد : در این ایام میزان تقاضا برای تأمین فرآورده های خام دامی و گوشت قرمز و سفید افزایش می یابد بنابراین لازم است شهروندان فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را بصورت بسته بندی و از مراکز معتبر و مورد تایید دامپزشکی تهیه نمایند.
وی ادامه داد:شهروندان باید به هنگام خرید حتماً به تاریخ تولید ، تاریخ انقضاء ، مهر بهداشتی دامپزشکی و لیبلی که بدین منظور بر روی لاشه های دامی استحصالی از کشتارگاهها الصاق می شود دقت نمایند.
صالحی تشریح کرد: در شرایط فعلی و در راستای سلامت همگان مسئولیتهای دامپزشکی مضاعف شده و مردم می توانند به عنوان شهروند ناظر دامپزشکی با مشاهده موارد مشکوک در تولید ، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی همیار دامپزشکی بوده و این موارد را گزارش نمایند.
وی افزود: گزارشات موارد مشکوک در اسرع وقت رسیدگی و مراتب با تشکیل پرونده های تخلف بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع می شود.
مدیر کل دامپزشکی استان بر ضرورت بهداشت و سلامت عمومی جامعه تأکید و به شهروندان اطمینان داد گوشت قرمز و سفید و آلایش خوراکی دامی که پس از عبور از چرخه نظارتی دامپزشکی وارد بازار مصرف می شود از هر نظر سالم و بهداشتی می باشد.
صالحی با اشاره به اینکه طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی به صورت مستمر در استان انجام می شود گفت: از ابتدای سالجاری با اجرای طرح نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز ، ۲۰ هزار کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیربهداشتی و تاریخ گذشته کشف و ضبط شد.
وی اظهار کرد: ۳۰ مورد تخلفات بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی گفت: فاز دوم اجرای این طرح در ایام رمضان شروع شده و همه تولیدکنندگان و عرضه کنندگان فرآورده های خام دامی بایستی از قوانین بهداشتی دامپزشکی تمکین کنند.
صالحی با هشدار جدی به فرصت طلبان ، سودجویان و متخلفان حوزه سلامت و امنیت غذایی جامعه گفت از هیچ تخلفی چشم پوشی نکرده و متخلفان را بدون اغماض به مراجع قضایی معرفی می کنیم.
بهگفته مدیر کل دامپزشکی استان از ابتدای سالجاری بیش از ۵۱۰۰ مورد از مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان بازدید بهداشتی به عمل آمده است.