سالار قاسمی روز شنبه درگفت وگو با پردیسان نوین با اشاره به اینکه روز ولادت کریم اهل بیت (ع) به نام روز ملی خیرین نامگذاری شده است، اظهارداشت: ازخیران نیکوکاری که برای حل مشکلات، کمبودها و معضلات فضاهای آموزشی در راستای اهداف نهاد مهم و تاثیرگذارآموزش و پرورش گام برمی دارند،قدردانی می کنیم. وی خاطرنشان […]
سالار قاسمی روز شنبه درگفت وگو با پردیسان نوین با اشاره به اینکه روز ولادت کریم اهل بیت (ع) به نام روز ملی خیرین نامگذاری شده است، اظهارداشت: ازخیران نیکوکاری که برای حل مشکلات، کمبودها و معضلات فضاهای آموزشی در راستای اهداف نهاد مهم و تاثیرگذارآموزش و پرورش گام برمی دارند،قدردانی می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: خیرین نیک اندیش دراین سال ها ثابت کردند که دغدغه تعلیم و تربیت به خصوص در استان مهاجرپذیری چون البرز دارند.
قاسمی بیان داشت: خیرین مدرسه ساز موجب برکت درنظام تعلیم و تربیت هستند زیرا با دستان مهربان و قلب های بخشنده اشان کلاس های درس دراستانی چون البرز که مهمترین مشکل آموزش و پرورش آن کمبود فضای موزشی است، ساخته می شود.
وی تصریح کرد: خیرین با گذشت از مال خود در راه مقدس مدرسه سازی در واقع به همه ما درس انفاق کردن در راه خدا را می آموزند که در راه کارهای نیک از جمله ساختن مدرسه می توان درحد توان مشارکت کرد.
قاسمی با بیان اینکه خیرین روح بلندی دارند و با خدای خود معامله کرده اند،اضافه کرد: نامگذاری این روز به نام خیرین فرهنگ سازی در راه کارهای نیک و همچنین قدردانی ازتلاش خیران که همواره می کوشند تا مشکلات آموزش و پرورش کاهش یابد را رقم می زند.
وی یادآورشد: خیرین مدرسه ساز درالبرز سالها است که چراغ مهرورزی را با اهدای مال خود روشن نگه داشته و مهربانی واقعی را درجامعه به نمایش گذاشته اند.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز افزود: خیرین مدرسه ساز دراین سال ها زیبایی زندگی و گذشت ازمال را درجامعه به تصویر کشیدند تا مردم شاهد گسترش عدالت آموزشی و فرهنگی درجامعه باشند اما استان البرز امروز به مشارکت بالای آنان به دلیل نیاز شدید به کلاس های درس دارد.
وی با اشاره به اینکه مهربانی خیرین مدرسه ساز باید نسل به نسل منتقل شود، عنوان کرد: تلاش خیرین نیک اندیش درعرصه تعلیم و تربیت جاودانه است.
قاسمی در ادامه به کارنامه درخشان خیرین مدرسه ساز دراستان البرز پرداخت وگفت: تا کنون خیرین بیش از۱۸۰ مدرسه در این استان ساخته اند ودهها پروژه آموزشی نیز در دست اقدام دارند که در سال تحصیلی آینده شاهد افتتاح آن خواهیم بود.
وی افزود: خیرین مدرسهساز البرز جزو خیرین پیشتاز درحوزه ساخت مدرسه درکشورند اما هنوز زیرساخت های آموزشی دراین استان به قدری پایین است که در ردیف آخر استان های کشور دربخش سرانه فضای آموزشی قرار داریم.
وی بیان داشت: خیرین مدرسه ساز به این مهم توجه کنند که تراکم دانش آموزی در کلاس های درس البرز نیز ازمیانگین کشوری بالاتر است.
وی با بیان اینکه همت خیرین مدرسه ساز درکنار دولت دربخش فضای آموزشی با توجه به مهاجرت پذیری البرز قابل تکریم است ، تاکید کرد: سالانه باید ۴۰۰ کلاس درس جدید دراین استان ساخته شود که این مهم با مشارکت خیرین نیک اندیش تحقق می یابد.
استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.
Saturday, 23 November , 2024