حجم سد زاینده‌ رود به ۳۷۵ میلیون متر مکعب رسید / حجم آب سدهای کشور چقدر است؟

براساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، حجم آب پشت سد زاینده‌رود به ۳۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است که برابر با ۳۰ درصد از حجم سد بوده و نسبت به سال گذشته ۳ درصد کاهش را ثبت کرده است.

بیشترین کاهش حجم سد مربوط به «سد شمیل و نیان» در استان هرمزگان است که نسبت به سال گذشته ۹۶ درصد کاهش پیدا کرده است،، «سد استقلال» در استان هرمزگان ۷۵ درصد کاهش و «رودبال داراب» در فارس ۵۰ درصد کاهش را ثبت کردند.

از سوی دیگر بیشترین افزایش حجم مربوط به «سد چاه نیمه‌ها» در استان سیستان و بلوچستان است که نسبت به سال گذشته حجم آن ۱۳۸ درصد افزایش و «سد شهید رجایی» در استان مازندران ۱۰۱ درصد افزایش را ثبت کرده‌اند.

۱۳ سد دریاچه ارومیه اکنون ۷۹۳ میلیون متر مکعب آب دارند که برابر ۴۸ درصد از حجم این سدها است و نسبت به سال گذشته ۳۷ درصد کاهش پیدا کرده است.

سد طالقان در استان تهران و البرز اکنون ۲۳۴ میلیون متر مکعب آب دارند که برابر ۵۶ درصد از حجم این سد است و نسبت به سال گذشته ۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

در خوزستان که پرآب‌ترین جلگه کشور است نیز «زنجیره کارون» بیش از ۸۶ هزار و ۶۵ میلیون متر مکعب، «سد دز» ۲۱۸۸ میلیون متر مکعب، «سد کرخه» بیش از ۱۳۴۸ میلیون متر مکعب، «سد جره» ۱۲۴ متر مکعب و «سد مارون» ۴۲۵ میلیون متر مکعب آب دارد.

حجم آب پشت سد زاینده رود به ۳۷۵ میلیون متر مکعب رسیده که برابر با ۳۰ درصد از حجم سد بوده و نسبت به سال گذشته ۳ درصد کاهش را ثبت کرده است.

حجم سد زاینده‌ رود به ۳۷۵ میلیون متر مکعب رسید / حجم آب سدهای کشور چقدر است؟

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=322708

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: