جهاد کشاورزی کرمانشاه برای تحقق جهش تولید ۳۱ پروژه تعریف کرده است

«نوربخش حاتمی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با پردیسان نوین، راهکار پیشرفت اقتصادی استان کرمانشاه را از دریچه توجه به کشاورزی دانست و افزود: بخش کشاورزی توانسته به خوبی نقش خود را راستای تحقق برنامه‌های ابلاغی و ترسیم شده ایفا نماید و برای حصول عملکرد بهتر و رضایت‌مندی بهره برداران بخش نیازمند تلاش و کوشش بیش از پیش هستیم.

وی با تقدیر از استاندار و مجموعه مدیران استانداری برای همراهی با برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی، به بیان توفیقات بخش کشاورزی در بحث بهبود فضای کسب و کار افزایش ۴۰۰ هزار تنی محصولات کشاورزی پرداخت و تصریح کرد: برای همراهی بهره برداران با برنامه های این سازمان نیازمند همکاری هرچه بیشتر رسانه ها برای اطلاع رسانی بیشتر هستیم.

وی با اشاره به برنامه سه ساله تدوین شده برای ارتقاء تولیدات کشاورزی استان کرمانشاه گفت: این کار بزرگ اجرایی که مجموعه مدیران سازمان در سال اول برنامه ثابت کردند قابل حصول است، یک پیوست ارتباطی نیز دارد و به طور قطع با برنامه های ارتباطی در نظر گرفته شده زمینه برای تحقق کامل آن فراهم شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه در ادامه باتوجه به ظرفیت‌های کشاورزی استان و تدوین برنامه سه ساله توسعه کشاورزی بر مبنای این ظرفیت‌ها، گفت: در این برنامه ۶۸ هزار نفر اشتغالزایی مستقیم هدف‌گذاری و تولیدات کشاورزی نیز از چهار میلیون و ۱۸۲ هزار تن فعلی به ۶ میلیون تن افزایش می‌یابد.

او در ادامه کشاورزی را دروازه توسعه کرمانشاه دانست و اظهارداشت: این استان دارای پتانسیل‌های بسیاری برای پیشرفت است و این موضوع با چهره ارایه شده از کرمانشاه در اذهان برخی منتقدان بسیار فاصله دارد.

وی یکی از ویژگی‌های بارز برنامه سه ساله توسعه کشاورزی کرمانشاه را جامع بودن و پهنه محور بودن معرفی کرد و افزود: توجه به فرهنگ مدیریت جهادی برگ زرین دیگری از این برنامه است.

او با اشاره به درآمد سرانه کشاورزان استان نیز گفت: در برنامه مذکور توجه ویژه‌ای به افزایش درآمد سرانه کشاورزان و بهره‌برداران استان شده است.

در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

این استان با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.

کرمانشاه چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.

در این استان همچنین ۲۵ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.

در کرمانشاه سالانه بیش از ۷۴ هزار تن گوشت مرغ، ۴۰ هزار تن گوشت قرمز و ۳۵۰ هزار تن شیر تولید می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=95736

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: