تولید ۷۵۰ هزار دستگاه تلویزیون در سال ۹۸

«محمدرضا شهیدی» امروز (سه شنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی پردیسان نوین افزود: این میزان تولید بسیار کمتر از تقاضای کنونی بازار (دست کم ۱.۷ میلیون) دستگاه است، اما برای سال ۹۹ با جهش خوبی روی ۱.۱ میلیون دستگاه تولید برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی بیان داشت: شرکت‌های تولیدی زیر مجموعه این انجمن تا بیستم اسفند ماه پارسال به تولید خود ادامه دادند و همه محصولات آنها به فروش رفت.

دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری کشور یادآوری کرد: مشکل اصلی این صنعت، قاچاق تلویزیون به داخل کشور است. شهیدی گفت: در گذشته و در سال‌های اوج تولید، رکورد تولید ۲.۳ میلیون دستگاهی تلویزیون هم به ثبت رسیده است.

به گفته این مقام صنفی، با وارد شدن محصولات ایرانی شرکت های “سام” و “جی پلاس” به بازار به طوری که سام تولید آزمایشی تلویزیون خود را آغاز کرد و محصولات کامل جی پلاس با تنوع زیاد در اسفند ماه گذشته وارد بازار شدند، رشد تولید را در اواخر پارسال شاهد بودیم.

مشکلات صادرات تلویزیون

وی در خصوص صادرات تلویزیون نیز گفت: برای تحقق این مهم، در وهله نخست باید ظرفیت تولید به سالیانه بیش از سه میلیون دستگاه برسانیم، این در حالی است که سالیانه چهار میلیون دستگاه ظرفیت نصب شده وجود دارد.

این مقام صنفی بار دیگر به قاچاق به عنوان مشکل اصلی صنعت تلویزیون اشاره کرد و افزود: باید ابتدا مشکلاتی نظیر نرخ های بهره بالای بانکی، هزینه‌های بالای گمرکی و بیمه‌ای، مالیات از تولید کننده و مالیات بر ارزش افزوده، همچنین سرمایه در گردش پایین برای تولیدکنندگان حل شود تا بتوانیم به صادرات بپردازیم.

کرونا؛ مشکل فراروی واحدهای تولیدی

به گفته شهیدی، اکنون شیوع ویروس کرونا به مشکلات عمده فراروی واحدهای تولیدی کشور تبدیل شده است.

وی اظهار داشت: این انجمن به واحدهای تولیدی زیرمجموعه خود اطلاع داده که از روزه بیست و سوم فروردین ماه با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری مناسب، می توانند با نیمی از ظرفیت انسانی خود و به صورت شیفتی (به طور که تجمعات پرسنل به حداقل برسد) فعالیت‌های تولیدی خود را آغاز کنند.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=28272

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: